Abi ben işlemcim i5 2320 ileride yükseltcektimde 1050 Ti 4 GB almayı düşünüyordum o yüzden çok darboğaz olmaması için RX6400'de çok olur gibime geliyor.
@fromhell1 işlemcime çok darboğaz yapar mı yenisini alana kadar peki abi RX6400.
İkisi de darboğaz yapar fakat ekran kartı piyasası uzun zamandır olabileceği en düşük seviyede. Şimdiden ekran kartını alın, işlemciyi birkaç aya da alırsınız.
İkisi de darboğaz yapar fakat ekran kartı piyasası uzun zamandır olabileceği en düşük seviyede. Şimdiden ekran kartını alın, işlemciyi birkaç aya da alırsınız.
2. el 1650 maalesef 3000 TL altında bulamadım. Ben de almak isterdim olsa.
Abi ben işlemcim i5 2320 ileride yükseltcektimde 1050 Ti 4 GB almayı düşünüyordum o yüzden çok darboğaz olmaması için RX6400'de çok olur gibime geliyor.
@fromhell1 işlemcime çok darboğaz yapar mı yenisini alana kadar peki abi RX6400.
O işlemciyi değiştir DDR4 sisteme geçmen lazım GTX 1050 Ti da LoL gibi oyunlarda darboğaz yapar ağır oyunlarda yapmayabilir ama yeni bir işlemci ve DDR4'e geçmen gerek
O işlemciyi değiştir DDR4 sisteme geçmen lazım GTX 1050 Ti da LoL gibi oyunlarda darboğaz yapar ağır oyunlarda yapmayabilir ama yeni bir işlemci ve DDR4'e geçmen gerek.