1900 TL 3 Ay kullanım için sistem toplama

Yer
Detroit
Daha fazla  
Arkadaşlar ben işe yaramaz olan kendi bilgisayarımı satmaya karar verdim. Sizden APU olmayan, önü yükseltmeye açık olmayan 3 ay Fortnite oynamak için kullanabileceğim 1900 TL bir sistem toplamanızı istiyorum. Bütçemi artıramam. Makul olursa tüm parçalar aynı siteden olsun. Lütfen APU sistem ya da sonradan yükseltmem için bir sistem toplamayın. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el olmadıkça böyle bir sistem bugünkü döviz kuru ile mümkün değil. Keza bütçeniz yakınlarına en uygun sistem APU olacaktır.

Ben o işlerden çok anlamıyorum. Ancak birkaç konuda @MWarfare arkadaşımızın bu tip konularda çok daha düşük bütçelere bile değişik, ilginç, yaratıcı ve güzel sistemler topladığını gördüm. Bence sana o yardımcı olabilir. :D

O artık geleneğimiz oldu. Şaka maka bir yana şu X3440 + GTX 970 sistem şu an 3000-3500 TL arasında alınan sistemlerden daha performanslı. Ayrıca 3000-3500 TL sistemlerin çoğunda SSD yok. Biz bu bütçeye SSD bile ekleyebiliyoruz. Yakın zamanda her bütçeye uygun bilgisayar toplayıp satma planım var. Bu insanlar F/P sistemleri fazlasıyla hak ediyorlar. 2000 TL APU alacağına gelip benden GTX 970 sistem alabilecek mesela. :)

O artık geleneğimiz oldu. Şaka maka bir yana şu X3440 + GTX 970 sistem şu an 3000-3500 TL arasında alınan sistemlerden daha performanslı. Ayrıca 3000-3500 TL sistemlerin çoğunda SSD yok. Biz bu bütçeye SSD bile ekleyebiliyoruz. Yakın zamanda her bütçeye uygun bilgisayar toplayıp satma planım var. Bu insanlar F/P sistemleri fazlasıyla hak ediyorlar. 2000 TL APU alacağına gelip benden GTX 970 sistem alabilecek mesela. :)
Kesinlikle mantıksız değil. İşi biliyorsun. Sistem toplayanların çoğu oyun amaçlı topluyor. Onda da dediğin gibi bütçe sebebi ile APU sisteme kalıyorlar. Bende de 2. ele karşı bir ön yargı var ama tabi ki kendim o kadar işin içine girmediğim için muhtemelen. Valla arkadaşın yazdığı yazıyı gördüğüm gibi aklıma geldin. Yaptığın şeye çok büyük saygı duyuyorum helal olsun gerçekten sıfırdan öneriyi herkes yapabiliyor. Senin yaptığın çok daha farklı bir şey :)
Arkadaşlar çok zorlamaya gerek yok aslında. Bana Fortnite'da 1080p çözünürlük orta-düşük ayarda 70-80 fps verse yeterlidir. Başka oyun oynamayacağım zaten.
Daha iyi performans alabilecekken neden almayasın ki?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı