1900 TL 3 Ay kullanım için sistem toplama

Sormanız lazım fakat kargosu pahalı tutabilir. Fakat bütçeniz zaten 1900 TL değil mi? Sizin için görüştüm Monitör ile ve diğer ekipmanlar ile beraber 1700 TL verecek size. Diyor ki; Gittigidiyor ilanı açayım oradan satın alsın 20-30 TL tutar kargosu o şekilde diyor.

@Android sent by CyberLife

Sormanız lazım fakat kargosu pahalı tutabilir. Fakat bütçeniz zaten 1900 TL değil mi? Sizin için görüştüm Monitör ile ve diğer ekipmanlar ile beraber 1700 TL verecek size. Diyor ki; Gittigidiyor ilanı açayım oradan satın alsın 20-30 TL tutar kargosu o şekilde diyor.

Yok almayacağım ekipmanları. Sadece kasa istiyorum. Kasa dışında her şeyim var.

O artık geleneğimiz oldu. Şaka maka bir yana şu X3440 + GTX 970 sistem şu an 3000-3500 TL arasında alınan sistemlerden daha performanslı. Ayrıca 3000-3500 TL sistemlerin çoğunda SSD yok. Biz bu bütçeye SSD bile ekleyebiliyoruz. Yakın zamanda her bütçeye uygun bilgisayar toplayıp satma planım var. Bu insanlar F/P sistemleri fazlasıyla hak ediyorlar. 2000 TL APU alacağına gelip benden GTX 970 sistem alabilecek mesela. :)
İkinci elde X3440 çok bulunabilen bir işlemci mi? Şu sıralar ben de düşünüyorum. Alabilirsem ucuza parçalar ayarlamak istiyorum.

Yok almayacağım ekipmanları. Sadece kasa istiyorum. Kasa dışında her şeyim var.

O şekilde de ilanda yazdığım fiyat diyor. Gittigidiyor'dan ilan açarım rahatça alır diyor. Böylece kargo da ucuza geliyormuş bende yeni öğrendim. Fakat Gittigidiyor %10 komisyon alıyormuş yani ürünün fiyatı 1650 gibi bir şey tutuyor. Kargo ile birlikte 1700'e kapatırız diyor. Siz de kalan 200 TL'ye SSD alırsınız tadından yenmez. (y)

İkinci elde X3440 çok bulunabilen bir işlemci mi? Şu sıralar ben de düşünüyorum. Alabilirsem ucuza parçalar ayarlamak istiyorum.

Aliexpress'ten temin edebilirsiniz. Bütçenizi ve şehrinizi belirtirseniz ben yardımcı olabilirim. :)

Aliexpress'ten temin edebilirsiniz. Bütçenizi ve şehrinizi belirtirseniz ben yardımcı olabilirim. :)
Biraz hesap kitap işlerine girişip bir açık bulursam bu konuyu lütfen konuşalım. Normalde ekran kartı olarak GTX 550 Ti kullanıyordum; ama görüntüyü yeşil veriyordu. Çıkarttığımızda ise bilgisayarı taşıyacak olan sadece AMD X4 340 gibi bir işlemci kaldı. Müthiş sorun çıkartıyor...
Şu anda GTX 970 ne kadardır? Onun muadili ekran kartları hakkında bilginiz var mı?

O şekilde de ilanda yazdığım fiyat diyor. Gittigidiyor'dan ilan açarım rahatça alır diyor. Böylece kargo da ucuza geliyormuş bende yeni öğrendim. Fakat Gittigidiyor %10 komisyon alıyormuş yani ürünün fiyatı 1650 gibi bir şey tutuyor. Kargo ile birlikte 1700'e kapatırız diyor. Siz de kalan 200 TL'ye SSD alırsınız tadından yenmez. (y)
Bu arada bütçem 1900 TL değil. En fazla 1900 TL verebilirim. 50 TL düşürebilir mi fiyatı?

Toplamda 1700 tutuyor. Herşeyi ile beraber. Belki kargo ekstradan 10-20 TL masraf çıkarabilir diyor. Fakat çok düşük ihtimal. Gittigidiyor %10 komisyon da alıyor bu yüzden 1700 TL iyi diyor. Ayrıca siz ürünü 1600 küsür TL olarak alacaksınız. Kargo bedeli en fazla 20 TL gibi tutar diyor. Ben ne olur ne olmaz diye yuvarladım 1700'e. Belki 1650-1675 anca tutar yani. Kalanına da siz artık SSD falan ekler misiniz bilemem. Bence bütçe maksimum 1900 ise 240 GB bir SSD'de eklemeniz yararınıza olacaktır. Bu SSD'yi öneririm.

Tahmini Teslimat Zamanı

Toplamda 1700 tutuyor. Herşeyi ile beraber. Belki kargo ekstradan 10-20 TL masraf çıkarabilir diyor. Fakat çok düşük ihtimal. Gittigidiyor %10 komisyon da alıyor bu yüzden 1700 TL iyi diyor. Ayrıca siz ürünü 1600 küsür TL olarak alacaksınız. Kargo bedeli en fazla 20 TL gibi tutar diyor. Ben ne olur ne olmaz diye yuvarladım 1700'e. Belki 1650-1675 anca tutar yani. Kalanına da siz artık SSD falan ekler misiniz bilemem. Bence bütçe maksimum 1900 ise 240 GB bir SSD'de eklemeniz yararınıza olacaktır. Bu SSD'yi öneririm.

Tahmini Teslimat Zamanı

Ekipman istemiyorum diyorum ben. O ne kadar tutar?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı