1900 TL bilgisayar tavsiyesi

Ben 2 saattir boşa yazmışım. Siz anlamadınız beni. Darboğaz sadece teknik birleşimden sonra ki teori değil. Bir oyunda yapar diğer oyunda yapmayabilir. Siz bana bu resmi gösteriyorsunuz fakat benim üstte dediğim olaya hala geçerli. Ayrıca bu gönderdiğiniz resimde darboğaz yapmadığına dair bir kanıtta yok. Hatta üstüne örnek vereyim; yaklaşık 3 hafta önce A8 APU'ya 280(?) ekran kartı takılmıştı, Witcher 3 gibi oyunlarda darboğaz yaşamadı fakat önceki APU testlerinde saf APU GTA5'te darboğaz yapmazken APU+r7250 birleşiminde bariz bir darboğaz oldu.

Ayrıca anlık düşünüyorsunuz derken şunu da demek istedim; DirectX 12 Yarışına AMD 2-0 Önde Başladı

Ayrıca anlık düşünüyorsunuz derken şunu da demek istedim; DirectX 12 Yarışına AMD 2-0 Önde Başladı

Ekran kartı konusu ayrı işlemci konusu ayrı. Şuan işlemcileri konuşuyoruz. Ayrıca şöyle bir şey var ileride kullanılacak DX. 12 ile gelecek çoklu çekirdek performans artışı için eski mimarili, çok enerji harcayıp ısınan ve daha zayıf performanslı işlemci almak pek doğru değil. Ve DX. 12 hem AMD hem de İntel işlemcilerin performansını arttıracak. O yüzden işlemci konusunda şu anda İntel daha mantıklı.

Aslında sizin ne demeye çalıştığınızı biz de anlıyoruz. Ama bütçe yoksa çift çekirdekli işlemciler alınabilir ve sorun olmaz diyoruz. Bütçe varsa tabiki daha güçlü işlemciler kullanılma i3 6100 ve daha üstü gibi.

Bütçe yoksa çift çekirdek alınabilir ona bir şey demiyorum fakat burada bütçe 6100'e yetiyor. 1000 liralık bir şey istenmemiş sonuçta.

Ben buradan sonra tartışmıyorum artık isteyen, alan, bakan karar verir kendince. Demek istediğimi dedim ben.

@Egehan Orçun Teşekkürler tartışma için.

Alabileceğiniz en iyi sistem bu olacaktır.
Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı