5600X net daha iyidir, bütçeniz yeterse daha iyi olur, anakart olarak ne alacağınıza karar verdiniz mi?Ryzen 5 5600X mi Ryzen 7 3700X mi daha iyi amacım oyun oynamak.
5600X net daha iyidir, bütçeniz yeterse daha iyi olur, anakart olarak ne alacağınıza karar verdiniz mi?Ryzen 5 5600X mi Ryzen 7 3700X mi daha iyi amacım oyun oynamak.
10 gün kadar evvel Vatan Bilgisayarda KDV indirimi vardı ve 1.487 TL'ye aldım. Ayrıca 30 Kasım'da biten MSİ para iadesi kampanyası vardı, 266 TL. Bana 1.221 TL'ye geldi. Keşke kaçırmasaydın.İyidir, üzmez ama sanırım geçen haftalarda 1.5K fiyata satılıyordu, oradan yola çıkabilirsiniz. Bu arada ben B550-E’yi 2.5K zannediyordum, az önce bakayım dedim, 2.3K, o fiyata o anakartı alabilirsiniz. Son tercih sizin, şimdiden hayırlı olsun.![]()
5600X net daha iyidir, bütçeniz yeterse daha iyi olur, anakart olarak ne alacağınıza karar verdiniz mi?![]()
Elinizde para varsa alın, şu an fiyatı normal seviyede. Yılbaşı için net bir şey söylemek mümkün değil bu kur ile.B550-E, yılbaşı indirimlerini bekleyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.