Öyle olabilir diye düşünmüştüm ancak SSD alıştıktan sonra onsuz olmuyor. Sanırım bütçeyi aşıp almak daha iyi. GTX950 ile 1930 TL, GTX960 ile 2070 TL tutuyor. 1 ay içinde alacağım bu yüzden indirim denk gelir gibime geliyor.
Öyle olabilir diye düşünmüştüm ancak SSD alıştıktan sonra onsuz olmuyor. Sanırım bütçeyi aşıp almak daha iyi. GTX950 ile 1930 TL, GTX960 ile 2070 TL tutuyor. 1 ay içinde alacağım bu yüzden indirim denk gelir gibime geliyor.
Teşekkürler. Sanırım en iyisi bütçeyi 140 TL aşarak GTX960 2 GB modelini almak. 1 ay içinde alacağım için indirim denk gelir diye düşünüyorum.
"LoL, CS, Metin 2, ETS 2" Anladığım kadarıyla Online oyunlar oynuyorsun. Bunun için APU sistem toplayarak fiyatı daha da aşağıya indirebilirsin. AMD'nin A10 7800 serisinin en güçlüsü 7890K'yı alarak fiyatı daha da düşürebilirsin. Eğer APU sistem toplamazsanız ise GTX 960 yerine R9 380 alabilirsiniz. GTX 960'tan daha hızlı bir karttır kendisi.
"LoL, CS, Metin 2, ETS 2" Anladığım kadarıyla Online oyunlar oynuyorsun. Bunun için APU sistem toplayarak fiyatı daha da aşağıya indirebilirsin. AMD'nin A10 7800 serisinin en güçlüsü 7890K'yı alarak fiyatı daha da düşürebilirsin. Eğer APU sistem toplamazsanız ise GTX 960 yerine R9 380 alabilirsiniz. GTX 960'tan daha hızlı bir karttır kendisi.
Teşekkürler, APU sistem istemiyorum. Ayrıca Nvidia olursa daha iyi olur, test videolarına baktığımda GTX960 ile R9 380 arasında kayda değer bir fark yok gibi geldi.
Teşekkürler, APU sistem istemiyorum. Ayrıca Nvidia olursa daha iyi olur, test videolarına baktığımda GTX960 ile R9 380 arasında kayda değer bir fark yok gibi geldi.
OC3D.net sitesi R9 380 ile GTX 960'ı sürekli yeni nesil oyunlarda test ediyorlar. Bir de DirectX 12 desteği ile çıkan oyunların çoğunda artık AMD partnerliği var. Örneğin, Hitman, Deus Ex Mankind Divided, Watch Dogs 2, Rise of The Tomb Raider, Total War Warhammer vs vs. Bu oyunların hepsi AMD optimizasyonlu. DirectX 12'de AMD önde diyebilirim. Ama seçim yine de senin. Ayrıca Resimlere bakabilirsin.
OC3D.net sitesi R9 380 ile GTX 960'ı sürekli yeni nesil oyunlarda test ediyorlar. Bir de DirectX 12 desteği ile çıkan oyunların çoğunda artık AMD partnerliği var. Örneğin, Hitman, Deus Ex Mankind Divided, Watch Dogs 2, Rise of The Tomb Raider, Total War Warhammer vs vs. Bu oyunların hepsi AMD optimizasyonlu. DirectX 12'de AMD önde diyebilirim. Ama seçim yine de senin. Ayrıca Resimlere bakabilirsin. Eki Görüntüle 166666Eki Görüntüle 166667Eki Görüntüle 166668Eki Görüntüle 166669Eki Görüntüle 166670Eki Görüntüle 166671
Bu oyunlar online değil sanırım, ben hep online oynuyorum. Bide sanki Nvidia takıntısı var bende. Yine de inceleyeceğim o kartı bütçeyi ayarlayabilirsem 1 ay içinde bileşen fiyatlarında düşüş olur mu?