1900 TL GTX 950 vs GTX 960 Sistem Toplama

Ekran kartı bu olsun, en iyi GTX 950. Sistemin gerisi de sana kalsın.

GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 900 Series - GV-N950XTREME-2GD
dfdf.jpg

Bu oyunlar online değil sanırım, ben hep online oynuyorum. Bide sanki Nvidia takıntısı var bende. Yine de inceleyeceğim o kartı bütçeyi ayarlayabilirsem 1 ay içinde bileşen fiyatlarında düşüş olur mu?
Kesinlikle düşüş olacak. AMD RX 480 piyasaya girecek. Üstelik daha bugün E3 2016'da RX 470 ve RX 460 kartlarını da tanıttı. Bu kartların henüz Nvidia'da yeni nesil cevabı yok. Nvidia'da GTX 1060 ve GTX 1050 gibi modelleri de duyurunca piyasa iyice rekabet haline girecek. Bu da bize yarayacak. AMD fiyat düşürecek bu yüzden Nvidia'da düşürecek. Bekle Haziran sonu gelsin.

Butceniz yuksek olmadigi icin size tavsiyem islemcinin dahili ekran kartini kullanmaniz ekran karti almamaniz(simdilik). Icinde hd 530 graphics var ve oynadiginiz oyunlarda rahatca 100 fps verir internetten videolarina bakiniz mutlu olacaksiniz ☺

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cs go 1080p low 120 high 75fps rx 480 cikinca 1000 tlye onu alabilirsiniz bir kac ay sonra

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

LoL 1080p low 200 very high 100 fps

Son düzenleme:
Butceniz yuksek olmadigi icin size tavsiyem islemcinin dahili ekran kartini kullanmaniz ekran karti almamaniz(simdilik). Icinde hd 530 graphics var ve oynadiginiz oyunlarda rahatca 100 fps verir internetten videolarina bakiniz mutlu olacaksiniz ☺

Cs go 1080p low 120 high 75fps rx 480 cikinca 1000 tlye onu alabilirsiniz bir kac ay sonra

LoL 1080p low 200 very high 100 fps

Bunu düşünmüştüm. Ancak forumdaki arkadaşlar o kartın 1000-1100 TL civarına çıkacağını söylediler. %90 bütçemi aşacak sanırım, ekran kartsız kullanmak sisteme zarar verir mi birkaç ay?

Bunu düşünmüştüm. Ancak forumdaki arkadaşlar o kartın 1000-1100 TL civarına çıkacağını söylediler. %90 bütçemi aşacak sanırım, ekran kartsız kullanmak sisteme zarar verir mi birkaç ay?
O arkadaşlar yanlış biliyor.Kart 200 dolardan satışa sunulacak.Türkiye de bütçenizi aşarsa fiyatlar amazon.com da alabilirsiniz.Yani en fazla 900 tl olacak.Amazon da ise 800 tl olacaktır her şey dahil olarak.

Bence de dediğiniz gibi ekran kartına 750 TL bütçe ayırdıysanız şimdilik harici ekran kartı almayı erteleyip 29' unda satışa sunulacak olan RX 480' i alabilirsiniz. Hatta yurtdışından bir şekilde temin etme şansınız olursa 160 lira da cebinizde kalır. Hem de en son nesil bir ekran kartınız olur. İleride sistemi upgrade edecek olursanız dahi bu ekran kartı uzun süre sizi götürür diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bence de dediğiniz gibi ekran kartına 750 TL bütçe ayırdıysanız şimdilik harici ekran kartı almayı erteleyip 29' unda satışa sunulacak olan RX 480' i alabilirsiniz. Hatta yurtdışından bir şekilde temin etme şansınız olursa 160 lira da cebinizde kalır. Hem de en son nesil bir ekran kartınız olur. İleride sistemi upgrade edecek olursanız dahi bu ekran kartı uzun süre sizi götürür diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sistemi 15 temmuz tarihinde toplama şansım da var. Yani 1 ay içinde bekleyip hepsini aynı anda alırım belki. RX480 darboğaz yapar mı?

Yeni nesil bir işlemci ve 3.7 GHZ. Bildiğim kadarıyla grafik hesaplamalarında da işlemciye çok büyük bir yük düşmüyor zaten. 150 FPS' nin altındaki değerlerde böyle bir işlemcinin ekran kartını sınırlamaması gerek diye düşünüyorum. Daha üstünde de böyle bir şey olmaz sanırım ama benzer bir sistemde sıkıntı yaşayan arkadaş varsa ve burda paylaşırsa biz de öğrenmiş oluruz. Zaten League of Legends, CS: GO tarzı oyunlar onboard ekran kartıyla dahi yüksek FPS alabileceğiniz oyunlar. Bu yüzden dediğiniz gibi bir sıkıntı olmasa gerek. 15 Temmuza kadar RX 480 çıkmış olur. Oyun testlerini de gördükten sonra gönül rahatlığıyla almış olursunuz. İyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı