S6'nın bile güncelleme ömrü bitti sayılır. Note 4 mantıksız bir öneri kesinlikle. Bu önerinin arkasında durmanızı anlamış değilim. Çok bi' ekleme yapmasına da gerek yok. Rose Gold iPhone SE 32GB
Diğer üreticiler veriyor da ne oluyor sanki, bootloop'tan yavaşlamalardan geçilmiyor. Her marka için geçerli bu. En son çıkan telefonları ne ise herşeyi ona göre ayarlıyorlar, önceki nesilleri öldürüyorlar hep.
Diğer üreticiler veriyor da ne oluyor sanki, bootloop'tan yavaşlamalardan geçilmiyor. Her marka için geçerli bu. En son çıkan telefonları ne ise herşeyi ona göre ayarlıyorlar, önceki nesilleri öldürüyorlar hep.
Merhabalar, 1900 lira gibi bir bütçem var. bu zamana kadar iPhone 4 ve 5 kullandım, şimdi yeni telefon alıcam ama iPhone 6 veya 7'ye o kadar para vermek istemiyorum, sizce iPhone se mi yoksa android işletim sistemli bir telefon mu almalıyım ?
iPhone aldığın zaman doğru yolda olduğunun farkına varacaksın. iPhone Se 16 GB modelde sana 12 GB boş alan bırakıyor yani için rahat olsun . iPhone'da zaten bir tek fotoğraflar sıkıntı çıkarıyor onlarıda arada bir Pcye aktarırsın.