1900 TL iPhone SE veya Android

Kaldırması sorun değil önemli olan verilmesi.
Diğer üreticiler veriyor da ne oluyor sanki, bootloop'tan yavaşlamalardan geçilmiyor. Her marka için geçerli bu. En son çıkan telefonları ne ise herşeyi ona göre ayarlıyorlar, önceki nesilleri öldürüyorlar hep.

Diğer üreticiler veriyor da ne oluyor sanki, bootloop'tan yavaşlamalardan geçilmiyor. Her marka için geçerli bu. En son çıkan telefonları ne ise herşeyi ona göre ayarlıyorlar, önceki nesilleri öldürüyorlar hep.
Bu Android'in değil iOS'un çalışma prensibidir.

Merhabalar, 1900 lira gibi bir bütçem var. bu zamana kadar iPhone 4 ve 5 kullandım, şimdi yeni telefon alıcam ama iPhone 6 veya 7'ye o kadar para vermek istemiyorum, sizce iPhone se mi yoksa android işletim sistemli bir telefon mu almalıyım ?
iPhone aldığın zaman doğru yolda olduğunun farkına varacaksın. iPhone Se 16 GB modelde sana 12 GB boş alan bırakıyor yani için rahat olsun . iPhone'da zaten bir tek fotoğraflar sıkıntı çıkarıyor onlarıda arada bir Pcye aktarırsın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı