1900 TL sistem toplama

Daha fazla  
GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 2400MHz CL15 1.2V Dual kit RAM

ASUS Z170-P Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3100MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart

Intel Core i5 6600K Soket 1151 3.5GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci

WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

Ekran kartım ZOTAC NVİDİA Ge Force GT 730 GDDR3 2GB RAM 4GB grafil belleği var PCI Experss 3.0 bu topladığım sistemle uyumlu olurmu kasam var 600w güc kaynağı bu parçaları değiştireceğim arkadaşlar yardımcı olur musunuz ? GDDR3 olduğu için bir şüphem varda topladığım ana kart DDR4 RAM destekliyor. DDR4 RAM'leri topladım PCI experss 3.0 destekliyor ancak ekran kartım GDDR3 olduğu için süphem var. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın istersen GDDR5X olsun, normal RAM'lerle ve anakart ile alakası yok. Ekran kartının çalışması için PCI Express X16 slotu bulunması yeter anakartın üstünde. Sistemi toplamamışsındır umarım. O ekran kartı ne öyle? Oyun bilgisayarı mı bu? Bütçen nedir?

Sen iyi misin ? Gt 730 nedir o sisteme ? Anakarti B150m Bazooka yapıp, İşlemciyi i5 6500 yapmalısın. Kalan parayla Ekran kartı alırsın. Eğer sistemi topladıysan geçmiş olsun.
Kardeşim sistemi toplamadım, ancak bunları almaya kararlıyım. Yeni bir ekran kartı almaya bütçem yok. GT 730'a sahibim şu an, gayet memnunum. Tüm oyunları destekliyor, benim için yeterli olduğunu düşünüyorum. Daha geçen yaz aldım bu kartı. Açılmayan oyunların hepsi açıldı. Şimdi ise işlemci ve RAM alacağım. Eski işlemcim Duo 2 E7600 3.06 GHz, RAM'ler 4 GB. Ben de bunları uygun gördüm. B150 almam, daha ucuz ama almak istemiyorum. Ona da bakmıştım. Intel i5 6500'e düşemem, 6600 ve 3.5 GHz'nin altına düşemem. Diğer arkadaş bana yardımcı oldu, 1-2 sene sonra ekran kartı alırım değiştiririm.
Ve baktım PCI Express x16 slotu 1 tane varmış. Ancak benim bir sorum daha var, bu ekran kartını 1-2 yıl sonra güncellesem, ekran kartını sökme gibi bir şansım var mı?

Kardeşim çok yanlış yapmışsın. Bu sisteme GT 730 takılır mı hiç?
Biliyorum ancak bütçem yok. 1-2 sene sonra güncellerim diyorum. Geçen sene aldım 730'u. Sistemi daha toplamadım ama GT 730 tüm oyunları destekliyor. Onun için sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Gelecek sene ekran kartını çıkartıp yeni ekran kartını takarsın ve varsa güç bağlantılarını yaparsın. Ekran kartı değişimi budur. İşlemcin için soğutucu almalısın, yanında soğutucu gelmiyor. Hemen OC yapılmayacaksa (bence ilerki zamanlarda yapılmalı) Akasa Venom Atto almanı öneririm.

Kardeşim sistemi toplamadım, ancak bunları almaya kararlıyım. Yeni bir ekran kartı almaya bütçem yok. GT 730'a sahibim şu an, gayet memnunum. Tüm oyunları destekliyor, benim için yeterli olduğunu düşünüyorum. Daha geçen yaz aldım bu kartı. Açılmayan oyunların hepsi açıldı. Şimdi ise işlemci ve RAM alacağım. Eski işlemcim Duo 2 E7600 3.06 GHz, RAM'ler 4 GB. Ben de bunları uygun gördüm. B150 almam, daha ucuz ama almak istemiyorum. Ona da bakmıştım. Intel i5 6500'e düşemem, 6600 ve 3.5 GHz'nin altına düşemem. Diğer arkadaş bana yardımcı oldu, 1-2 sene sonra ekran kartı alırım değiştiririm.
Ve baktım PCI Express x16 slotu 1 tane varmış. Ancak benim bir sorum daha var, bu ekran kartını 1-2 yıl sonra güncellesem, ekran kartını sökme gibi bir şansım var mı?
Madem kararlısın, yapılan yorumları dinlemeyeceksen neden konu açıyorsun?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı