Merhaba şuan ki sistemim fx 6100 gtx1060 8gb ddr3 1600mhz ram . ben işlemci değiştirmek istiyorum ve bütçe 1200tl. i5 4590 alıp MSI B85M-G43 mu almalıyım başka bi anakart öneriniz var mı? h81 ler 2slot ram . Bir tek bunu bulabildim 4slot ramlı uygun fiyata. Sorunu olacak mıdır. OC desteği olmadığı için OC gereği olmayacak. Yada i3 7100 alıp yeni nesile geçip anakart ve ram alabiliyorum. Fakat i3 7100 üzecek gibi görünüyor 2 çekirdek olduğu için. Önerinizi bekliyorumEğer 3 Yıl oyun oynayıp bu işleri bırakacaksanız DDR3 bir sistem dizelim.
Ama ben 5-7 Yıl oynarım derseniz satın o işlemciyi. Biraz daha para biriktirin ki DDR4 bir sistem alabilelim.
Fakat oyun için ileride sorun çıkma ihtimali yok mudur? Çünkü en az 3 sene değişmeyecek bu sistem. Sizinde dediğiniz gibi 3 sene yetsin performansı iyi olsun benim için oluru var. 3 Seneye zaten sıfır toptan toplayacağım. Kısacası 3 sene beni sağlam idare edicek oyun için işlemci lazım. 2 seçenekte kaldım çok kararsız. Çoğu insan hatta herkes i5 4590 dedi. i3 7100 üzer mi üzmez mi aralarında ciddi fps farkları var olduğu için üzcek gibime geliyor yeni oyunlarda.@Silinen üye Yeni konu açınız böyle durumlarda.
Ben olsam İ3 7100'e geçerdim. GTX 1060 3GB ile üzmeyecektir. DDR3 ve ölü bir sokete para yatırmayınız.
İ3 7100 ve GTX 1060 kullanan çok kişi var.
Hyperthreading teknolojisi sayesinde 4 çekirdek gibi çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.