Bıraktım açıklamaya, kodlar 19 tane 100 TL şeklinde. Tek tek satmayı düşünmüyorum.Kodlar kaç parçadan oluşuyor acaba? Bir de DC adresi bırakma şansınız var mı?
Bıraktım açıklamaya, kodlar 19 tane 100 TL şeklinde. Tek tek satmayı düşünmüyorum.Kodlar kaç parçadan oluşuyor acaba? Bir de DC adresi bırakma şansınız var mı?
Hocam siz bilirsiniz tabii ama ben fikir vermek için yazıyorum 1900 TL'lik kodu %21 indirim ile satıyorsunuz. Yani her kodu %20 indirim ile 80 liraya satsanız daha karlısınız. Sanırım bazı kodların elinizde kalmasından korkuyorsunuz ama rahat satılacağını düşünüyorum ben.Bıraktım açıklamaya, kodlar 19 tane 100 TL şeklinde. Tek tek satmayı düşünmüyorum.
Öyle hocam, bir an önce çıksın kafasındayim.Hocam siz bilirsiniz tabii ama ben fikir vermek için yazıyorum 1900 TL'lik kodu %21 indirim ile satıyorsunuz. Yani her kodu %20 indirim ile 80 liraya satsanız daha karlısınız. Sanırım bazı kodların elinizde kalmasından korkuyorsunuz ama rahat satılacağını düşünüyorum ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.