1900 TL'ye GT 1030 FX 4100 sistem alınır mı?

Magamelaa

Hectopat
Daha fazla  

Bilgisayar bu eğer temizse alınır mı her türlü önlemi alacağım test edeceğim sonra satıcıya kaç yıl ne sıklık ile kullandığını soracağım sizce alınır mı eğer AMD FX 4100 işlemci iyi değil alınmaz diyorsanız işlemciyi değişebilirik alıp da 700 TL'ye farklı bir işlemci alırım ne diyorsunuz.

Kendin 2.el toplarsan çok daha iyisini toplarsın. Kendim toplayamam dersen de biraz daha araştır daha iyisini bulamazsan pazarlık yaparak almaya çalış. Kötü sistem değil ama iyi de değil.

Bir ara baktığımda 2000'e GTX 960 FX 6300 sistem vardı değmez.

Hocam Trabzon'da olsun hemen alırım.
Kendin 2.el toplarsan çok daha iyisini toplarsın. Kendim toplayamam dersen de biraz daha araştır daha iyisini bulamazsan pazarlık yaparak almaya çalış. Kötü sistem değil ama iyi de değil.

Hocam dediğim gibi öneride yapabilirsiniz.

İşlemci çok eski. Bios güncellemesi yapılıp fx 8350 takılabilir belki ama o şekilde de çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum, GT 1030'u 850-900 liraya bulabilirsiniz arkadaş 950 lira demiş.

İşlemci çok eski. BIOS güncellemesi yapılıp FX 8350 takılabilir belki ama o şekilde de çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum, GT 1030'u 850-900 liraya bulabilirsiniz arkadaş 950 lira demiş.

Hocam peki bana aşağı yukarı 2500'ü geçmeyecek bir sistem önerebilir misiniz 2. el olacaksa tabii Trabzon içi olmalı.

Hocam kendiniz toplayabilirseniz bir 2200GLI bazı parçaları 2. el olan bir sistem toplayabilirsiniz.

Hocam bir arkadaş sıfır Athlon 3000G sistem önermişti B450 serisi bir anakart vardı ve daha geleceğe elverişli olabileceğini söylemişti ileride ( birkaç ay sonra) GT 1030 veya GTX 1050 taksam nasıl olur?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı