1900 TL'ye toplanan GT 730 sistem

RAM' den değil GT 730' dan kaynaklı kasma o. 1900 TL' ye Rx460 sistem alınırdı ancak olan olmuş en yakın zamanda kurtulmaya bakın. Yeni kart ve güç kaynağı fiyatı 1900' ün üstüne eklenince i5 6400 sistem bile olabilirdi. Geçmiş olsun tekrardan. Buradan Vatan Bilgisayarın 1900 TL' lik sistemden ne anladığı ortaya çıkıyor.

ilerki zamanlarda sıfırdan sistem kurmayı dusunuyorum zaten ama uzun bir zaman alır sanırım. Suan tavsiye ettiginiz sıfırdan kurtulmakmı yani komple ?

bütcem olsaydı şoyle bi sey toplamayı dusunuyordumda, nasip kısmet :)

Dosya Ekleri

• qweqweasddasdsa.png
    qweqweasddasdsa.png
    32 KB · Görüntüleme: 76
Yapacak bir şey yok, olan olmuş. Yinede hayırlı olsun. Keşke bizlere danışma imkanınız olsaydı, çok daha iyi olurdu. Bu saatten sora geliştirme aşamasında yapacağınız iki şey var; birincisi PSU değiştirmek, ikincisi ise ekran kartını değiştirmek. En azında daha sağlıklı ve daha güçlü bir bilgisayar sahibi olabilirsiniz.

Yapacak bir şey yok, olan olmuş. Yinede hayırlı olsun. Keşke bizlere danışma imkanınız olsaydı, çok daha iyi olurdu. bu saatten sora geliştirme aşamasında yapacağınız iki şey var; birincisi PSU değiştirmek, ikincisi ise ekran kartını değiştirmek. En azında daha sağlıklı ve daha güçlü bir bilgisayar sahibi olabilirsiniz.

ilerde sıfırdan toplamak istiyorum o zaman buraya yazıcam ali abiyle recep abinin de tavsiyelerini alır güzel bir pc toplarım insallah

ilerki zamanlarda sıfırdan sistem kurmayı dusunuyorum zaten ama uzun bir zaman alır sanırım. Suan tavsiye ettiginiz sıfırdan kurtulmakmı yani komple ?

bütcem olsaydı şoyle bi sey toplamayı dusunuyordumda, nasip kısmet :)
Anakartın fiyatı ekran kartının fiyatına yakın. Dengesiz olmuş. O Frısby' nin 500w yazdığına bakmayın gerçek değeri belki 350w dır. HDD WD Cavier Blue 1 TB öneririm kasa Aerocool V2X 500w öneririm. Anakart Gaming M3 olabilir ekran kartı R9 380 4 GB. Böyle daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı