1900 TL'ye toplanan GT 730 sistem

ilerki zamanlarda sıfırdan sistem kurmayı dusunuyorum zaten ama uzun bir zaman alır sanırım. Suan tavsiye ettiginiz sıfırdan kurtulmakmı yani komple ?

bütcem olsaydı şoyle bi sey toplamayı dusunuyordumda, nasip kısmet

Dosya Ekleri

• qweqweasddasdsa.png
    32 KB · Görüntüleme: 76
Yapacak bir şey yok, olan olmuş. Yinede hayırlı olsun. Keşke bizlere danışma imkanınız olsaydı, çok daha iyi olurdu. Bu saatten sora geliştirme aşamasında yapacağınız iki şey var; birincisi PSU değiştirmek, ikincisi ise ekran kartını değiştirmek. En azında daha sağlıklı ve daha güçlü bir bilgisayar sahibi olabilirsiniz.

ilerde sıfırdan toplamak istiyorum o zaman buraya yazıcam ali abiyle recep abinin de tavsiyelerini alır güzel bir pc toplarım insallah

ilerde sıfırdan toplamak istiyorum o zaman buraya yazıcam ali abiyle recep abinin de tavsiyelerini alır güzel bir pc toplarım insallah
İnşallah toplarsınız. Tavsiyem, noktalama işaretlerine ve yazım kurallarına dikkat etmeniz. Ban yeme ihtimaliniz çok yüksek.

Anakartın fiyatı ekran kartının fiyatına yakın. Dengesiz olmuş. O Frısby' nin 500w yazdığına bakmayın gerçek değeri belki 350w dır. HDD WD Cavier Blue 1 TB öneririm kasa Aerocool V2X 500w öneririm. Anakart Gaming M3 olabilir ekran kartı R9 380 4 GB. Böyle daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…