Bunu düşündüm. Online oyun fazla oynamayacağım daha çok hikaye bazlı oyunlar ve PES, FIFA gibi uğraştırmayan oyunlar oynayacağım.1 Yıllık Live Gold yeni zam ile birlikte maalesef 435 Lira oldu, Xbox satın almayı düşünenler bunu da gözardı etmesin.
Peki bu cihaz Microsoft Türkiye garantili mi?PS4 ve Xbox alırken PS4'de Sony Eurasia, Xbox alırken Microsoft Türkiye garantili olması gerekir sebebi ise eğer konsolda sizden kaynaklanan bir sıkıntı yok ise firma yeni sıfır ürün ile değiştiriliyor.
Link atabilirseniz daha detaylı inceleyebilirim. Garanti durumu belli değil.Peki bu cihaz Microsoft Türkiye garantili mi?
Xbox One S 500GB Konsol + Assassins Creed Origins + Pes 2018 + The Crew + 2. Kumanda Fiyat, Özellik ve YorumlarıLink atabilirseniz daha detaylı inceleyebilirim. Garanti durumu belli değil.
Microsoft garantili değil. Biliyorum sizin istediğiniz daha avantajlı ama bu da daha güvenli.
Bilmem farkında mısınız fakat arkadaşın attığı link Bimeks. Yani Gittigidiyor'daki herhangi bir satıcıdan kat kat daha güvenli. Koca firma Microsoft Türkiye garantili getirir aksini yapacağı bir durum yok. Şahsen Bimeks'ten almayı tercih ederdim.Microsoft garantili değil. Biliyorum sizin istediğiniz daha avantajlı ama bu da daha güvenli.
Microsoft Xbox One S 1tb 4k Oyun Konsolu - GittiGidiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.