1903'de İşlemci Gücü Düştü Mü?

PC için ne kadar ödüyorsun hocam? 85 TL ve 5.9 TL gibi fiyatlar var. Yurt dışında 5 dolar.

Ben pek PUBG oynamıyorum ama dün girdim, eskisinden daha iyi geldi bana. FPS de yükselmiş. Bence sorun olmaz sürekli güncelleme geliyor zaten, sorunları düzeltirler 1-2 haftaya.

PC için ne kadar ödüyorsun hocam? 85 TL ve 5.9 TL gibi fiyatlar var. Yurt dışında 5 dolar.

6 liralık ilk ayı ödedik bakalım diğer aylar ne kadar olucak. Konsol için 10$ bizde 60 TL olduğuna göre ve PC pass'ı 5$ olduğuna göre bu da 30 TL olur diye umut ediyorum eğer olmassa şu anlık almaya değmez zaten. Metro exodus, state of decay 2 ve forza 4 için yeter bana bir ay

Şimdi baktım ilk ay 5.90 ondan sonra 84 TL fiyat çıktı. 84 TL bence çok 30-40 TL civarında olsa alırdım.

Şimdi baktım ilk ay 5.90 ondan sonra 84 TL fiyat çıktı. 84 TL bence çok 30-40 TL civarında olsa alırdım.

O 84 TL olan Ultimate pass yani diğer birkaç şeyi içinde barındırıyor fiyatı o yüzden öyle normali 60 TL ama dediğim gibi PC'ye yarı fiyatı geldiği için 30-40 lira olma ihtimali çok yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…