1903'de İşlemci Gücü Düştü Mü?

O 84 TL olan Ultimate pass yani diğer birkaç şeyi içinde barındırıyor fiyatı o yüzden öyle normali 60 TL ama dediğim gibi PC'ye yarı fiyatı geldiği için 30-40 lira olma ihtimali çok yüksek.
Hocam 60 TL'lik sadece konsol için sanırım. Xbox Game Pass'e Katılın | Xbox
Yarı fiyatına olursa gerçekten güzel olur. Online oyunları Steam'den oynuyorum zaten, hikayeler oyunlar için de bunu alırım.
CPUZ her testte aynı sonucu vermez zaten. FPS olarak kıyasla
5-6 defa test etmiştim 2 sinde de. FPS olarak düşüş yok hocam hatta artış var diyebilirim.

Hocam 60 TL'lik sadece konsol için sanırım. Xbox Game Pass'e Katılın | Xbox
Yarı fiyatına olursa gerçekten güzel olur. Online oyunları Steam'den oynuyorum zaten, hikayeler oyunlar için de bunu alırım.

Evet o konsol için ama onu alınca bile window store'dan forza ve birkaç iyi oyun indiriliyor. Resmi olarak pc pass Türkiye'de olmadığı için 5$ olanı göremiyoruz biz büyük ihtimal. Umudum önümüzdeki aylarda gelmesi yoksa Ultimate kesinlikle alınmaz.

Evet o konsol için ama onu alınca bile window store'dan forza ve birkaç iyi oyun indiriliyor. Resmi olarak pc pass Türkiye'de olmadığı için 5$ olanı göremiyoruz biz büyük ihtimal. Umudum önümüzdeki aylarda gelmesi yoksa Ultimate kesinlikle alınmaz.
Umarım gelir bir an önce. 5 dolar iyi fiyat.

:)
IMG_20190612_092640.jpeg

Yapmadığım birkaç 1809 güncellemesi varmış onların ardından geldi. Yüklüyorum bakalım umarım sorun yaşamam :)
Benim şuan tek yaşadığım "Gece ışığı" oda yeniden başlat yaparak düzeliyor. Masaüstü en son zamanlarda yavaşlamıştı. Yerel Disk D Hard disk var benim şuan masaüstü çok iyi serileşti ben sevdim şuanlık bir problemim yok.

Benim şuan tek yaşadığım "Gece ışığı" oda yeniden başlat yaparak düzeliyor. Masaüstü en son zamanlarda yavaşlamıştı. Yerel Disk D Hard disk var benim şuan masaüstü çok iyi serileşti ben sevdim şuanlık bir problemim yok.
Şuanlık bir sorun yaşamadım. Gece ışığı da normal çalışyor. Benim masaüstü de biraz serileşti. Umarım böyle devam eder :D

Bende bugün uzun uğraşlar sonucu yükleyebildim, yaklaşık 4 defa falan hata verdi. Sadece ilk açılırken hoşgeldin ekranında renkler değişti ama sonra düzeldi masaüstünde ve şu anlık problemsiz çalışıyor. Sırf şu game pass olayı için kurdum ama değdi gibi :)
Game Pass hangi oyunlar için çalışıyor?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı