1909 sürümünden 20H2 sürümüne geçmeli miyim?

410212

Centipat
Merhaba arkadaşlar, şu an Windows 10 1909 sürümünü kullanmaktayım. Sizce Windows 10 20H2 sürümüne geçmeli miyim? Benim için performans ön planda. Herhangi bir performans artışı oluyor mu?

Ben bayağıdır kullanıyorum. Sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Güncel olduğunda optimizasyon konusu daha iyi olur.

Evet güncel olmak iyidir. Ben performans açısından herhangi bir düşüklük görmedim hatta daha performanslı olduğu söyleniyor.

Merhaba arkadaşlar, şu an Windows 10 1909 sürümünü kullanmaktayım. Sizce Windows 10 20h2 sürümüne geçmeli miyim? Benim için performans ön planda. Herhangi bir performans artışı oluyor mu?

Bence geçmelisiniz, performans artışı ve hata düzeltmesi içeriyor.

Ben bir ara geçmiştim, ondan sonra Dragon Center çok yavaş çalışmaya falan başladı, fan ve sıcaklık değerlerini göstermiyordu, bende tekrar 1909'a geçtim mecburen. Ama yine de sistemden sisteme göre de değişir. Geçebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı