Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam, Ben modemde port açtım ama sonrasında 192.168.1.1 girmiyor. "Yükleniyor"da kalıyor veya bağlantı sıfırlandı yazıyor. Modem komşunun. Wireless ile giriyorum.
192.168.2.1 i denediniz mi?
Wireless üzerinden arayüz kapatılmış olabilir mi?
Belkide bir yanlışlık yaptınız ve modem arayüzünü kendinize yönlendirdiniz(nasıl olacaksa artık
Antivirüs varsa devre dışı bırakılmalı hatta mümkünse tamamen kaldırılmalı. Özellikle ESET gibi bu sorunun ana nedeni olan bir yazılım kullanıyorsanız...
Ayrıca modem arayüzünden kablosuz bağlantıların arayüze girişi engellenmiş olabilir. Kablo ile bağlanmak şart.
Modeminizi fabrika ayarlarına döndürün. Bunun için modeminizde işlevsiz olarak görünen küçük yuvarlak bir delik bulunuyor. Bu deliğe iğne gibi ince bir nesnenin ucuyla dokunursanız "çıt" sesi duyduğunuz anda modeminizi "reset" şeklinde tabir edilen fabrika ayarlarına dönme işlemini tamamlamış demektir.
Teknik servisi arayabilirsiniz. Ancak çoğu zaman internet hizmeti satın aldığınız şirketler sizi saatlerce telefon başında bekletir ve yardımcı olmazlar.
Detaylı olarak sorunu yaşamadan önce yaptıklarınızı bize anlatın, bilgisayar üzerinden nasıl sorunu çözeceğinizi gösterelim.