himsey Hectopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 142 17 Ağustos 2020 #11 NVIDIA denetim masasını aç sonra oradan masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla yerine gel sonrasında ise oradan ölçeklendirme modunu tam ekran yapın.
NVIDIA denetim masasını aç sonra oradan masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla yerine gel sonrasında ise oradan ölçeklendirme modunu tam ekran yapın.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 17 Ağustos 2020 #12 himsey dedi: NVIDIA denetim masasını aç sonra oradan masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla yerine gel sonrasında ise oradan ölçeklendirme modunu tam ekran yapın. Genişletmek için tıkla... Evet sağ olun bende tam yaptığımı söylemek için geliyordum yine de hepiniz sağ olun bu iğren görüntüye daha fazla dayanamazdım .
himsey dedi: NVIDIA denetim masasını aç sonra oradan masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla yerine gel sonrasında ise oradan ölçeklendirme modunu tam ekran yapın. Genişletmek için tıkla... Evet sağ olun bende tam yaptığımı söylemek için geliyordum yine de hepiniz sağ olun bu iğren görüntüye daha fazla dayanamazdım .
Mahmaudow Silencer Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 480 21 Ağustos 2020 #13 emree90 dedi: Lütfen bilgisizliğiniz ile yanlış yönlendirme lütfen bir şey bilmiyorsan yazmak için yazma. Genişletmek için tıkla... 1024 768 çözünürlüğünde bende kendi bilsayarımda CS:GO oynuyordum bayağıda bir araştırmıştım ve bulamaştım. Benim cahilliğimse affola.
emree90 dedi: Lütfen bilgisizliğiniz ile yanlış yönlendirme lütfen bir şey bilmiyorsan yazmak için yazma. Genişletmek için tıkla... 1024 768 çözünürlüğünde bende kendi bilsayarımda CS:GO oynuyordum bayağıda bir araştırmıştım ve bulamaştım. Benim cahilliğimse affola.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 21 Ağustos 2020 #14 Mahmaudow Silencer dedi: 1024 768 çözünürlüğünde bende kendi bilsayarımda CS:GO oynuyordum bayağıda bir araştırmıştım ve bulamaştım. Benim cahilliğimse affola. Genişletmek için tıkla... Evet dostum çözümü var ekran kartı sürücünde ekran ayarlarında bir kısım var(şu an evde değilim yerini tam anlatamam) orada tam ekran yapacaksınız ve her çözünürlük ekranınıza göre ayarlanacaktır.
Mahmaudow Silencer dedi: 1024 768 çözünürlüğünde bende kendi bilsayarımda CS:GO oynuyordum bayağıda bir araştırmıştım ve bulamaştım. Benim cahilliğimse affola. Genişletmek için tıkla... Evet dostum çözümü var ekran kartı sürücünde ekran ayarlarında bir kısım var(şu an evde değilim yerini tam anlatamam) orada tam ekran yapacaksınız ve her çözünürlük ekranınıza göre ayarlanacaktır.