1920x1080p İçin 7 ms Nasıl Bir Değerdir?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 7 ms tepkime süresi, 1920 x 1080 çözünürlükte olan monitörde iyi performans alır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda dağlar kadar fark var nerdeyse zaten 1 ms saniyeli monitörlerde 1 ms veremiyor ama ona yakın veriyor yani 7 ms monitör daha fazla olacaktır
Bana piyasadan 1 MS monitör bul 1 MS'ye alınca dalgalanma felan yapmasın görüntüsü iyi olsun baş ağrısı yapmasın, o monitörü bizzat satın alacağım.

Öyle bir monitör yok çünkü. Herkeste 1 MS takıntısı var bende de vardı fakat şuana kadar hiçbir zaman 1 MS' de oynamadım ama gayet zevk alarak oynayabildim, MS olayı çok abartılıyor.

HP Pavilion 23xi 250 TL olarak anlaştım. Almamı tavsiye etmez misiniz ?

HP 24es ile karıştırdım. Yok onu alma desem 250 lira ve bütçem yok diyorsun mecbur alacaksın sanırım. Varsa para alma tabii ki.
Maalesef bundan yukarı çıkamıyorum şimdilik. Zaten diz üstü ekranına bağlayacağım. Araştırmalarım sonucu diz üstü bilgisayarların gecikme süreleri 8 MS'ymiş. Çok fazla sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum ama danışmakta fayda var.

İfadeler: GCN
HP Pavilion 23xi 250 TL olarak anlaştım. Almamı tavsiye etmez misiniz ?
Tavsiyem; alacağın, almak istediğin, merak ettiğin modelleri listele ve Vatan Bilgisayara gidip dene.
Hangisi hoşuna giderse onu al, külfet olarak görme bunu. Sonuçta yıllar boyu kullanacağın bir monitör alacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…