1920x1080p İçin 7 ms Nasıl Bir Değerdir?

Oyunlarda dağlar kadar fark var nerdeyse zaten 1 ms saniyeli monitörlerde 1 ms veremiyor ama ona yakın veriyor yani 7 ms monitör daha fazla olacaktır
Bana piyasadan 1 MS monitör bul 1 MS'ye alınca dalgalanma felan yapmasın görüntüsü iyi olsun baş ağrısı yapmasın, o monitörü bizzat satın alacağım.

Öyle bir monitör yok çünkü. Herkeste 1 MS takıntısı var bende de vardı fakat şuana kadar hiçbir zaman 1 MS' de oynamadım ama gayet zevk alarak oynayabildim, MS olayı çok abartılıyor.
Kardeş zaten diyorum ki 1 ms tepkime süreli monitör yok onlar bile 1 ms'ye yakın değerler veriyor. 7 ms monitörler bile 7 ms veremiyor. 7 ms'lere yakın değerler veriyor.

Yok artık! Abartıyorsun şu tepki süresini. O devasa aşırı dandik monitörde yazan tepki süresinin doğruluğu ne malum. Onu geç iğrenç bir görüntü kalitesine nasıl yıllarca bakabilir insan. Eminin dizüstündeki çok daha iyidir bundan.
Çözünürlüğüne baktım direk. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı