195 boy için 105 kilo fazla mı?

rocky12

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar boyum 195 kilomda 105 normalde 90 kilo falandım ama son 1 yılda 15 kilo falan aldım spor yapmıyorum. Hafif bir göbeğim oldu çevremdekiler bir 10 kilo vermemi söylüyorlar ama böyle de çok iri duruyorum kalıplı hissediyorum. Sizce kilo vermeli miyim?

Arkadaşlar boyum 195 kilomda 105 normalde 90 kilo falandım ama son 1 yılda 15 kilo falan aldım spor yapmıyorum. Hafif bir göbeğim oldu çevremdekiler bir 10 kilo vermemi söylüyorlar ama böyle de çok iri duruyorum kalıplı hissediyorum. Sizce kilo vermeli miyim?

Kendinizi iyi hissediyorsanız bence gerek yok fazla da değil gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Boydan kurtarır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kral harbiden 10 kilo 15 kilo vermen lazım fazla bu kilolar.

Edit: Evet kalıplı gösterirsiniz ama zayıflamanız lazım biraz bir 10 kilo verin mis gibi olursunuz.

Kral bir tık fazla olduğunu biliyorum ama işte diğer türlüde kalıplı hissetmiyorum.

Teşekkürler hocam.

Hocam ben çevrenizin dediği gibi 10 kilo vermeniz taraftarıyım bence daha güzel durursunuz.

Edit: 5 kilo verseniz bile kurtarır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı