1959 öncesi şampiyonluklar sayılmalı mı?

O 2 sene Beşiktaş UEFA şampiyonlar ligi'ne katıldı ve Türkiye'yi temsil etti. UEFA'nın bu 2 senedeki şampiyonlukları onama nedeni bu hocam. Adam kayırma üçkağıtçılık yok ortada.
Beşiktaş zaten Efendi takımdır. Hakkı olamayan şeyle işi olmaz.

Trabzonspor’un niye alakası yok? 4 farklı kulüp birleşerek Trabzonspor kuruluyor. Bu kulüplerin kazandığı kupalar da eklenmeli öyleyse.
Trabzonspor benim için Başakşehir kulübünden farksız. Kaç kupası, ne kadar başarısı var? Her şeyi ile Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'a göre çok daha geri. O Yüzden 4. Büyük falan olamaz.

Kime karşı kazanamış?
Rekabeti olmayan sadece İstanbul takımlarının olduğu saçma bir ligde.
Neden rekabetsizmiş? Sadece İstanbul takımların olması o ligin saçma olmasını göstermez ki. Ne yaşıyorsun sen?

Trabzonspor benim için Başakşehir kulübünden farksız. Kaç kupası, ne kadar başarısı var? Her şeyi ile Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'a göre çok daha geri. O Yüzden 4. Büyük falan olamaz.
Trabzonspor lige çıktıktan sonra kazanılan kupaları karşılaştırırsan büyüklüğünün farkına varabilirsin.

Trabzonspor benim için başakşehir kulübünden farksız. Kaç kupası, ne kadar başarısı var? Her şeyi ile Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'a göre çok daha geri. O yüzden 4. büyük falan olamaz.

Katılıyorum. Trabzonspolular'a Avrupa başarısı sorulduğunda cevap veremiyorlar maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…