197 TL'ye alınan set nasıldır?

Müthiş kaliteli olduklarını iddia edemem ama fason gibi duruyor büyük ihtimalle fare normal bir DPI değerine sahiptir.

Kötü ekipmandan iyiye geçişin farkını verir ama bir SteelSeries performansını arama.

Şu an kullandığım laptop klavyesi ve büyük zincir marketlerde satılcan kablosuz fareden iyi ise benim için sorun yok.

Özellikle malzeme kalitesi olarak kötüler fakat günümüz durumuna baktığımızda kullanılması pek de anormal değil 💁‍♂️ hayırlı olsun.

Teşekkürler. Bayram harçlığı buna yetti 😁.

Klavye olarak laptopunkinden çok daha iyi performans vereceğini sanmam ama elini de laptop üzerine koymak zorunda ve ekranı gözününü dibine sokmak zorunda kalmadan kullanmak tabii ki iyi olacaktır.

Fare konusunda rekabetçi oyunlarda çok bir katkısı olmayacaktır. Hemen hemen her özelliği girişin bile altıdır diyebilirim. Kulaklık da umarım uzun süre dayanır. Bazen ummadık kulaklıklar çok uyzun süre dayanabiliyor ama 7.1 vs. olmadığı için çok fazla yer kasacağını ve tüm sesleri de fazla detaylı duyabileceğini sanmıyorum.

Yer yer soyulmalar ve yıpranmaları daha hızlı yaşarsın. Genelde kaplama konusunda zayıf olur bu fiyattaki ürünler. o yüzden klavye tuşların veya aşınacaktır erkenden. Ama tabii ki RGB konusunda ışıl ışıl yapar masanı :)

Herkesin bir bütçesi var elbette ki. Ama sana tavsiye en azından bir 400 500 TL biriktirebilmen ondan sonra biraz daha en azından rekabetçi oyunlarda sana avantaj sağlayabilecek bir ekipman combosu yapman olurdur.

Kulaklık da umarım uzun süre dayanır. Bazen ummadık kulaklıklar çok uyzun süre dayanabiliyor ama 7.1 vs. olmadığı için çok fazla yer kasacağını ve tüm sesleri de fazla detaylı duyabileceğini sanmıyorum.
stereo kulaklıklar bence 7.1 sanal kulaklıklardan iyidir. 7.1 gerçek çevresel ses belki stereo'dan iyidir ama 7.1 sanal kulaklık yerine stereo'yu tercih ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı