197 TL'ye alınan set nasıldır?

Eğer çok acil ihtiyacın yoksa belki kulaklığa mouse Pad'a falan ihtiyacın yoksa dadece klavye mouse olan daha kaliteli bir set de tercih edebilirsin. Biraz da bütçeni arttırsan en azından 300 400 gibi bakarız yani bir şeyler sana.

Şu anlık o kadar bütçem yok zaten sadece günde iki el atıp çıktığım bir oyun ve de yaz bitince bazı sebeplerden bilgisayarı kullanamıyacağım.

Üstüne 100 TL daha koyup daha kaliteli ve uzun ömürlü ekipmanlar alabilirdin. Ben olsam tercih etmezdim.
Zaten daha iyi bütçeli birşey bulduğunda çöpe atar diye düşünüyorum. Bunlar kısa kullanımlık ürünler.

Şu anlık o kadar bütçem yok zaten sadece günde iki el atıp çıktığım bir oyun ve de yaz bitince bazı sebeplerden bilgisayarı kullanamıyacağım.
Böyle ürünler bu tür sebepler için var zaten, en iyisini yapmışsınız. Ben bilgisayarı çok kullandığım için üst konfor bir şey seçtim.

Tabii ki kötü. Böyle dandik ucuz şeyleri almayın. Aynı seti aldım. Böyle çakal firmalar aynı tasarım aynı malzeme ürün üretip sadece kendi logosunu basıyor. Bende aynı setin Hadron markalısı var ve çok yerde gördüm bunlardan hepsi de farklı marka-logo ama aynı ürün. 1 ay sabredebilirsen ne alâ, 1 sene falan kullanamazsın. Ve sonunda Razer klavye, mouse alıp kurtuldum.

Eli yüzü düzgün alt seviye Switch'lere sahip bir fareyi 100 TL bandının altında bulabilirdiniz. Paranızı çöpe atmışsınız, laptop daha çok haz verecektir umarım o kulaklık ağrıtmaz başınızı.

Hocam fareden ümitli değilim dağılabilir diye belki o yüzden mouse değişir ama dediğim gibi yaz bitince bilgisayarı kullanamıyacağım.

Hayırlı olsun, tabii bütçe düşük o yüzden üst bir kalite beklemeyin. Ama bu fiyata alınabilir gibi duruyor tekrardan hayırlı olsun :). Bu arada şu kadar koysaydın bunu alırdın falan diyenleri pek takma.

@Emoloji Ben düşük seviye ekipmanlarda kullanmış biri olarak söylüyorum o kulaklık ağrıları başınızı çok yakıyor, Mouse desen kalitesiz olunca plastiğini bile hissettirir. Klavye desen umarım yakın bir zamanda basmama sorunu yaratmaz. Merdiven altı ürünler olduğu için paranıza yazık olmuş dedim yoksa 100 TL daha koyup alacak ben değilim umarım sorun yaratmaz, hayırlı olsun yine de.

@Emoloji ben düşük seviye ekipmanlarda kullanmış biri olarak söylüyorum o kulaklık ağrıları başınızı çok yakıyor, mouse desen kalitesiz olunca plastiğini bile hissettirir. Klavye desen umarım yakın bir zamanda basmama sorunu yaratmaz. Merdiven altı ürünler olduğu için paranıza yazık olmuş dedim yoksa 100 TL daha koyup alacak ben değilim umarım sorun yaratmaz, hayırlı olsun yine de.

Teşekkürler hocam 1.5-2 ay idare etmesi için aldım günde iki saat oyunda yetsin yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı