1987-89 golf 2 nasıldır?

tersgen4199

Hectopat
Daha fazla  
Kendime araç bakıyorum. Eski kasa golfleri çok beğeniyorum fakat kullanımı, dayanıklılığı, yedek parça gibi konularda pek fikrim yok. Forumda daha önce kullanan ya da şu an kullanan fikri olan var mı? Alırsam beni üzer mi? Fikirlerinizi ve deneyimleriniz paylaşırsanız sevinirim.

Kendime araç bakıyorum. Eski kasa golfleri çok beğeniyorum fakat kullanımı, dayanıklılığı, yedek parça gibi konularda pek fikrim yok. Forumda daha önce kullanan ya da şu an kullanan fikri olan var mı? Alırsam beni üzer mi? Fikirlerinizi ve deneyimleriniz paylaşırsanız sevinirim.
Kimisi sever kimisi sevmez. Kimisinin sorun olarak gördüğü arıza kimisi için sorun olmaz. Golf hastası için müthiş arabadır ama Golf sevmeyen adam için hoşaftan farksızdır.
O sene aralığında aldığınız bütün araçlar sizi üzecek zaten o kesin bir konu. Eski bir arabayı satın alıp çıkan sorunlarda nasıl mutlu olabilirsiniz ki.

Ben küçükken dedemde vardı golf 2. 6 7 yaşında falandım herhalde yalan olmasın çalıştırır el frenini çeker boşa alır gaz vereyim diye otururdu kucağına ben de dörtlülere basar direksiyon çevirir kullanıyor gibi yapardım, dörtlü flaşör tuşuna basınca düğme içeri göçmüştü. o arabaya özel miydi yoksa tüm golf 2'lerde öyle mi bilmiyorum ancak o aracın malzeme kalitesi hiç iyi değildi. küçücük çocuk nasıl düğme göçertir ya..

2000 model Golf var amcamda. Sanayiden çıkmıyor, gaz vermiyor. Çok aksilik çıkarıyor araç. Bir ara yolda kaldık arabayla. Ben eski kasa pek tavsiye etmem.
Hadi ya yeni golfler de çok pahalı ben kanka.
Ben küçükken dedemde vardı golf 2. 6 7 yaşında falandım herhalde yalan olmasın çalıştırır el frenini çeker boşa alır gaz vereyim diye otururdu kucağına ben de dörtlülere basar direksiyon çevirir kullanıyor gibi yapardım, dörtlü flaşör tuşuna basınca düğme içeri göçmüştü. o arabaya özel miydi yoksa tüm golf 2'lerde öyle mi bilmiyorum ancak o aracın malzeme kalitesi hiç iyi değildi. küçücük çocuk nasıl düğme göçertir ya..
Ya zaten o kadar eski araçtan çok fazla konfor ve malzeme kalitesi beklemiyorum sadece şehir içi kullanıyım bana çok ağır masraflar çıkarmasın kafasında düşünüyorum.
Hocam o model arabayla sanayiden çıkamazsın. Eski araçlarda genel olarak sıkıntı bu. 2 ay kadar sorunsuz kullanırsın belki ancak sonra hata verdiği gibi bir daha çıkmaz.
Benim de arızadan dolayı çok şüphem var ama aracın duruşunu da hasta kaldım temiz bakılan birinden alıp çok temiz bakılsa yine sorun çıkartır da ufak ufak idare edilebilir diye düşündüm.

Hadi ya yeni golfler de çok pahalı ben kanka.

Ya zaten o kadar eski araçtan çok fazla konfor ve malzeme kalitesi beklemiyorum sadece şehir içi kullanıyım bana çok ağır masraflar çıkarmasın kafasında düşünüyorum.

Benim de arızadan dolayı çok şüphem var ama aracın duruşunu da hasta kaldım temiz bakılan birinden alıp çok temiz bakılsa yine sorun çıkartır da ufak ufak idare edilebilir diye düşündüm.
İdare edilebilir olmuyor işte hocam. İşler eninde sonunda çığrından çıkıyor. 98 Polo almıştık tertemiz. 3 ay sonra çöp oldu araç. Opel Corsa almıştık. 2 ay sonra çöp oldu. Artık almıyorum eski araç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı