1987-89 golf 2 nasıldır?

Anladığım kadarıyla Tofaşçı tayfa biraz daha kaliteli olsun diye 86 kasa Golf alıyor.
Hocam aksine nefret ederim tofaşçı tayfadan basık, pavyon gibi arabalardan nefret ederim normalde 2008-10 arası kia rio bakıyodum ama aklımın bi köşesinde golf 2 var hep ve çıkmıyor güzel arabalarda buldum bi fikir alıyım dedim. Zaten alacağım aracı 10 km uzaktaki ofisime gidip gelmek için kullanacağım.

Stok binmek sıkıntılı. ayrıca temiz golf MK2 varsa bile çok az. Haa eğer bunu modlayacağım diyorsan sevdiğimiz bir abimizin 2 tane MK2 Golf'ü var ve biri bitti neredeyse. 2 araç da Golf R32 yürüyenli (4 çeker) ve Golf R32 3.2 VR6 motorlu biri Atmosferik yüklü ve beyaz renk (şu anda kaporta işlemleri bitmek üzere sanırım. diğer aracı da Gri renkli ve o da beyaz ile aynı. Sadece buna turbo yapıp 1000 HP hedefliyor. bence sadece 4Motion ve R32 engine swap keyifli olur. Yoksa orijinal motoru ile sorun yaşarsın hele ki bakımsız ise sanayiden çıkamazsın. ve içi eski gelebilir ve rahatsız olabilirsin. çürüğü de varsa ve durumu kötüyse geçmiş olsun. kötü yatırım olur bütçene uygun problemi olmayan bi araç bakmanı öneririm. Umarım sana uygun aracı bulursun.

Golf 2 yerine Golf 3 veya 4 öneririm. Ama Golf 5 almayın. Volkswagen'in 1996-2005 arası ürettiği araçlar çok kalitelidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı