1994 Honda Civic 1.5 EL alınır mı?

28 yıllık araç her yıl 15 bin yapsa 420.000 civarlarında ediyor eğer orijinal km ise gayet iyi neredeyse 100 bin az binilmiş.

Her yıl 15bin fazla rakam hocam. Şahsen araba alırken düşük km bakarım çünkü bende bineceğim o araca.
Hocam Mitsubishi carisma 2003 1.6 bizim şu an kullandığımız arabamız parça zor bulunuyor başka derdi yok sapasağlam bir makine.
Arkadaşımın babasında vardı o araba çok iyidi. Değiştirdiler ama hala överler o aracı.

Hocam o fiyat bandında 2010 model civarlarında km si orjinal olmayan kısa süre taksi de çalışmış albealar var.



Takside çalışmamış temiz bir araba, km orijinal ise kaçırılmaz.
Takside çalışmış. Ayrıca bu KM imkansız taksiden çıkma bir araç için.
1675187347464.png


Daha 1 hafta önce sahibinden de bayağı gezdim taksi ile uğraşmamış Albea yoktu belki eklenmiştir bilemem ama eklense bile bu fiyatta olmaz. Kia Cairnaval diye araç keşfettim hoşuma da gitmişti yorumları da iyiydi isterseniz bakın.
 
1994 model arabada düşük KM aramak çok saçma geliyor bana onu söyleyeyim. Öyle 30 yaşına dayanmış arabalarda 150-200 bin KM bulmak çok zor, kaçıncı 200 bini olduğunu da bilemezsiniz çünkü ülkemizde kilometreyle oynama olayları oldukça yaygın.

Yerinizde olsam hidrolik direksiyonlu ve klimalı efsane kasa Toyota Corolla bakardım. Hem aileye daha uygun olur.

Euro Civic asla önermem bu arada. Sanayiye gidin en çok şikayet edilen modellerin başında gelir. Alacaksanız EK veya EG alın Civic'i.
 
Yılına göre km fazla. Motor sağlığını falan geçtim bu kadar kilometre yapmış bir şasi bence çok da güvenilir sayılmaz. Bir de LPG de varmış araba da. Motor olarak da çok da iyi durum da olduğunu sanmıyorum.
 
Dostum sen bu gram bilgisizliğinle hangi cesaretle bu kadar emin konuşuyorsun ben okurken utanıyorum.
30 yaşındaki araç 320 bin km için yılına göre fazla diyor :D
Şu an piyasada 2015 model çoğu araç 200 bin üzerinde. Daha 7 yaşındaki araçlar 200 bini dolu dolu geçmişken 30 yaşındaki araca 320 bin km çok diyorsun. Bu kadar km yapmasının şasi ile alakası nedir? Çok km yapınca şasi çürüyor mu? Rica ediyorum cahil cühela bilgilerinle insanları yanlış yönlendirme

Kendi yazdığımı okuyunca tekrar yılına göre fazla dememe ben de şaşırdım. Km'si yılına göre az bile evet. Ancak 30 yıllık aracın malzeme sağlığı ne kadar iyi olabilir kardeşim? İlk kaza da ortadan ikiye bölüneceğine kalıbımı basarım. Tam olarak da nerede yanlış bilgilendirmem var onu da merak ediyorum. Kaç yaşında olursa olsun. Bir şey ne kadar fazla kullanılırsa o kadar fazla eskir. 30 yıl da 320.000 km yapması fazla kullanılmadığını gösterir ancak sonuç olarak 320.000 km az bir km değil. Üslubuna da dikkat edersen sevinirim. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı