1998 iMac ile ne yapılır?

geloynayak

Decapat
Ne yapabilirim? 129 mb bellek var çok da bir işe yaramaz duruşu var diye odamda süs olarak duruyor. Apple hastasıyım ve bu model 1998 model olmasına rağmen hala çok karizma. Playstation 3 güç kablosuyla çalışıyor. Çıkarttım kablosunu taktım açıldı aman aman ne şirin de bir şey çok sevdim. İçinde çoğunlukla Sagopa, Ceza ve Cartel falan var. Üniversite öğrencilerinin tutanağı falan var eski sahibinin adı Fırat imiş. Bu adam ya protestocu ya avukat ya da öğretmen olabilir. Komunistlikle ilgili bayağı etkileyici Kürtçe ve Türkçe yazıları var. Bir adamın yargısı yazıyor avukatlıkla ilgili çok değişik anlamadım düşüncelerinizi alayım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey yapılmaz ama kenarda dursun. O sistem bile bence en az 400-500 TL eder :D Sırf Apple var diye :) Daha 22 yaşındasınız zaten saklayın bir kenarda dursun çöpe falan atmayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı