Corsairin içinde hangi çip var bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım. Ama bahsettiğiniz Patriot modelde Hynix-A die var. Manuel OC ayarlamak bir sorun değilse tabii ki patriot. Uğraşmak istemiyorsanız mecburen gidip EXPO destekli bir ram satın alacaksınız.
Corsair Vengeance DDR5 16GBX2 cmH32GX5M2E6000C36W
bu da aynı fiyat, hangisini önerirsiniz?
Corsair mı? Yoksa Patriot mu?
Çifti 9500₺, corsair da aynı.Patriot alın.
Ne kadara alacaksınız?
Manuel ayarlarım hocam sorun değil o kadar, 30 saniyelik iş.Corsairin içinde hangi çip var bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım. Ama bahsettiğiniz Patriot modelde Hynix-A die var. Manuel OC ayarlamak bir sorun değilse tabii ki patriot. Uğraşmak istemiyorsanız mecburen gidip EXPO destekli bir ram satın alacaksınız.
Patriot ram buyurun hocam yurt dışından getireceğim, türkiyede çok pahalı olduğunu biliyorum, ram sıkıntısı var TR de.@Walenss, link paylaşır mısın? Bu fiyata zor o RAM.
Patriot ram buyurun hocam yurt dışından getireceğim, Türkiye'de çok pahalı olduğunu biliyorum, RAM sıkıntısı var TR de.
Şöyle, benim alacağım yer business kısımı, yani vergi hariç. KDV iade şeklinde yani 23% eksik fiyat, bundan dolayı biraz daha düşüyorDünyada RAM sıkıntısı var Türkiye'de değil. Türkiye'de insanların saldırdığı 6000MHz 30 kombinasyonu ekstra pahalı ona katılabilirim ama bulduğunuz RAM global ölçekte ekstra ucuz, orijinalliğinden emin olmadan satın almayınız.
Dilerseniz Amazon. Pl'den veya .de'den(ABdekiler genelde ucuzluktan dolayı Almanya'dan alır) kontrol edebilirsiniz.
Söylediğim gibi orijinalliğinden eminseniz hiçbir sorun yok.Şöyle, benim alacağım yer business kısımı, yani vergi hariç. KDV iade şeklinde yani 23% eksik fiyat, bundan dolayı biraz daha düşüyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.