1999 yapımı bir FPS oyununda fare ara ara hızlanıp atlama yapıyor

270436

Hectopat
Forumdaşlar 1999 yapımı eski bir oyunun Windows 11 için düzenlenmiş bir versiyonunu oynamaya çalışıyorum. Oyunda fare hassasiyetini en düşüğe aldığım halde hızlı ve ara ara az bir şey sola çevirdiğimde arkaya dönüyor ve bazen hızlanıyor ve yavaşlıyor sizce bu sorunu nasıl çözebilirim? Muhtemelen oyunda bu sorun var, oyun FPS türünde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun ismi ne? Neden sadece "1999 yapımı FPS oyunu" diyorsun da inatla ismini söylemiyorsun anlamadım

Oyun isminin ne önemi var ki Tom Clancy's Rainbow Six Rogue Spear
Oyunun ne mi önemi var? Hocam oyunun adını inatla vermeyip de oyuna göre çözüm istemeniz çok ironik olmuş.

Oyunun ne mi önemi var? Hocam oyunun adını inatla vermeyip de oyuna göre çözüm istemeniz çok ironik olmuş.
Hocam şimdi konudan uzaklaşmayalım. Oyun zaten pek bilindik değil. Ne gibi bir yöntem izlemem gerek bileniniz varsa bir ışık tutun.
Ben bir video çekip paylaşayım en iyisi daha anlaşılır olur.

Bu videodan bakabilirsiniz soruna, atlama yapmadı ama takılmalar bariz belli ara arada arkaya dönüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu tahmin ediyoruz sanırım.
Hocam yok mu bir fikriniz?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…