19x9 relaxed claw için Scyrox V8 uygun olur mu?

Bütçe
Max 3500

emirllex

Picopat
Daha fazla  
Elim 19x9 cm boyutlarında ve relaxed claw tutuş tarzını kullanıyorum. Normalde ATK X1 Pro Max almayı planlıyordum, ancak aynı özelliklere sahip daha uygun bir model bulunca tereddüte düştüm. Üstelik, kronik sorunları varmış sanırım. Sizce Scyrox V8 modeli elim için küçük mü gelir, yoksa tam mı oturur?

Elim 19x9 cm boyutlarında ve relaxed claw tutuş tarzını kullanıyorum. Normalde ATK X1 Pro Max almayı planlıyordum, ancak aynı özelliklere sahip daha uygun bir model bulunca tereddüte düştüm. Üstelik, kronik sorunları varmış sanırım. Sizce scyrox V8 modeli elim için küçük mü gelir, yoksa tam mı oturur?

Daha önce küçük mouse kullanmaya alıştıysanız büyük ihtimalle eliniz rahat eder hocam, elinizin yapısına tam uyuyor gibi scyrox v8.

Benim elim 18x9 Claw ve Relaxed Claw için Scyrox V8 gayet iyi. 19x9 ele tam oturacaktır.

Relax claw için uymaz.

Elim 19x9 cm boyutlarında ve relaxed claw tutuş tarzını kullanıyorum. Normalde ATK X1 Pro Max almayı planlıyordum, ancak aynı özelliklere sahip daha uygun bir model bulunca tereddüte düştüm. Üstelik, kronik sorunları varmış sanırım. Sizce Scyrox V8 modeli elim için küçük mü gelir, yoksa tam mı oturur?

Syrox V6 alabilirsin daha mantıklı olur.

Merhaba,

Görseldeki gibi tutuşa sahibim. 18 X 9 cm ellerim V6 mı yoksa V8 mi almalıyım acaba kafam çok karıştı V8 diyende var V6 diyende var görseldekine sizce hangisi daha uygundur.

Dosya Ekleri

• MVIMG_20250406_223824.jpg
    MVIMG_20250406_223824.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 27

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı