Scyrox V8 vs V6

Bütçe
2600
Memnun musunuz hocam? Nasıldır benim elimin uzunluk 17 cm palm veya palm relaxed arası tutuyorum yani tam avuç içi oturmuyo duruma göre küçük gelir mi acaba?
Şarjı felan nasıl gidiyor, skatezleri denildiği kadar çok mu kötü yoksa idare edilir mi?

Memnun musunuz hocam? Nasıldır benim elimin uzunluk 17 cm palm veya palm relaxed arası tutuyorum yani tam avuç içi oturmuyor duruma göre küçük gelir mi acaba?
Şarjı falan nasıl gidiyor, skatezleri denildiği kadar çok mu kötü yoksa idare edilir mi?

Ben de yeni aldım. Mouse çok iyi. Benimkinin dongleda bir bağlantı kopukluğu sorunu var ama sanırım garantiye göndereceğim. Skartezleri denildiği kadar kötü değil idare eder. Şarj durumuna orta derece diyebilirim. 8K kullanırsan çok hızlı bitebiliyor.

Ben de yeni aldım. Mouse çok iyi. Benimkinin dongleda bir bağlantı kopukluğu sorunu var ama sanırım garantiye göndereceğim. Skartezleri denildiği kadar kötü değil idare eder. Şarj durumuna orta derece diyebilirim. 8K kullanırsan çok hızlı bitebiliyor.
Aldım bende kötü bir yanı yok 8K pek kullanmıyorum. Bende dongleda bir problem yok hocam sizde denk gelmiş olabilir.

Merhaba. Skartezlerin çok kötü olmadığını belirtmişsiniz. Yeni bir skartez aldınız mı aldıysanız ne aldınız. Şunu alsaydım daha iyi olurmuş dediğiniz bir mouse var mı? Malzeme kalitesi şikayetleri vardı siz ne düşünüyorsunuz

Merhaba. Skartezlerin çok kötü olmadığını belirtmişsiniz. Yeni bir skartez aldınız mı aldıysanız ne aldınız. Şunu alsaydım daha iyi olurmuş dediğiniz bir mouse var mı? Malzeme kalitesi şikayetleri vardı siz ne düşünüyorsunuz.

Bence çok kaliteli bir mouse. Elime ilk aldığımda ben önceden mouse kullanmıyormuşum dedirtti. Çünkü ben senelerdir kablolu Logitech G203 kullanıyordum. Ancak bendeki defolu dongle benim için çok sıkıntı çıkardı. Bugün kargoyla garantiye göndereceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı