1GB bir ekran kartından görüntü alınır mı?

batuhankc

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. R5 1600 işlemcim ve B450M-A PRO anakartım var. GTX 1660 ekran kartımı satıyorum ancak satar satmaz görüntü almam için (derslerimden dolayı) kıytırık bir ekran kartı buldum Letgo'da. (Bu önemli değil. 100 TL'ye bir sürü var). Sizlere sorum şu ben örneğin https://www.letgo.com/tr-tr/i/1gb-ekran-karti_78c74584-9960-47fb-a69d-2cbc2e0a2582 bu ekran kartını alsam sistemime taktığımda görüntü alır mıyım? Herhangi bir uyumluluk sorunu veya bilgisayarımda akışkan bir şekilde derslerimi takip edebilir miyim? Ek olarak oyun oynamak için GeForce NOW alacağım. Bilgili arkadaşlar beni bilgilendirebilirse sevinirim.

Arkadaşlar merhaba. R5 1600 işlemcim ve B450M-A PRO anakartım var. GTX 1660 ekran kartımı satıyorum ancak satar satmaz görüntü almam için (derslerimden dolayı) kıytırık bir ekran kartı buldum Letgo'da. (bu önemli değil. 100 TL'ye bir sürü var). Sizlere sorum şu ben örneğin https://www.letgo.com/tr-tr/i/1gb-ekran-karti_78c74584-9960-47fb-a69d-2cbc2e0a2582 bu ekran kartını alsam sistemime taktığımda görüntü alır mıyım? Herhangi bir uyumluluk sorunu veya bilgisayarımda akışkan bir şekilde derslerimi takip edebilir miyim? Ek olarak oyun oynamak için GeForce NOW alacağım. Bilgili arkadaşlar beni bilgilendirebilirse sevinirim.

GeForce NOW almanıza çok gerek yok (GTA 5 gibi oyunlar hariç) işlemciniz bazı oyunlara yetecektir. Ekran kartsız sistem gibi düşünün, Valorant CS:GO gibi oyunları yine oynayabilirsiniz.

Eski bir ekran kartı takacaksanız, monitör girişinin alacağınız ekran kartında olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Uyumluluk sorunu vb herhangi bir problem yok yani değilmi hocam bu ddr2 3 olaylarından pek bilgim yok
Monitörüm de 10 yıllık monitör(vga cıkışlı) ekran kartıma hdmı to vga ile görüntü alıyorum

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Peki akışkan bir şekilde Youtube ve Chrome üzerinde takılabilir miyim?

Evet. Bu ilandaki kart için konuşursam modeli HD 5450, 1080P çözünürlük de destekliyor. Günlük kullanım için fazlasıyla yetecektir ve akıcı olacaktır. Hatta oyun bile oynayabilirsin eğer beklentin çok yüksek değilse. 🙂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet. Bu ilandaki kart için konuşursam modeli HD 5450, 1080P çözünürlük de destekliyor. Günlük kullanım için fazlasıyla yetecektir ve akıcı olacaktır. Hatta oyun bile oynayabilirsin eğer beklentin çok yüksek değilse. 🙂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cok teşekkür ederim hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı