1GB ekran kartı FiveM oynatır mı?

Bir şey soracağım. 1 GB ekran kartı, 6 GB RAM, Intel Core i5 4.nesil işlemcili bilgisayar FiveM oynatır mı? GTA 5 oynatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı nedir? GTA oynatıyorsa FiveM de oynatır mantık olarak. Sunucuda çok fazla eklenti yoksa, çok dolu sunucular değilse oynatır.

Ekran kartı nedir? GTA oynatıyorsa FiveM de oynatır mantık olarak. Sunucuda çok fazla eklenti yoksa, çok dolu sunucular değilse oynatır.
"GTA oynatıyor diye FiveM oynatır" mantık değil. Story Modu çok çöp PC'ler bile 30 FPS oynatabilir. Önemli olan Online. Online da 30-40 FPS veriyorsa oynatabilir.

"GTA oynatıyor diye FiveM oynatır" mantık değil. Story modu çok çöp PC'ler bile 30 FPS oynatabilir. Önemli olan Online. Online da 30-40 FPS veriyorsa oynatabilir.

GTA Online oynayabiliyor diye düşünerek yazdım.

FiveM'deki FPS oranı GTA Online'dan bile kat kat kötü. 1 GB RAM ile imkanı yok.

Hangi sunucuda oynadığına bağlı. Şahsen ben drift sunucularında oynuyorum, GTA Online'a göre daha yüksek FPS alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı