1K bütçe ile Wireless Gaming mouse önerisi

• Konuyu başlatan QnzL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 864

SteelSeries Rival 3 Wireless - kablosuz oyuncu mouse - 60 milyon tıklama - 18,000 CPI - 2,4 GHz çift Wireless ve Bluetooth 5.0

Bu ürünü kullanıyorum. Wireless ile makro özellikleride çalışıyor. Ayrıca Bluetooth ile de bağlantı yapma imkanınız var. İkinci bir PC kullanıyorsanız.
Ürünü satın alırsanız Duracell şarjlı pil de almanızı tavsiye ederim.
Ürün altında tek yabancı yorum var o da wifi problemi var diyor

Ürün altında tek yabancı yorum var o da Wi-Fi problemi var diyor.

Attığım linke tıklayıp ürüne ulaşabilirsiniz 500'e yakın yorum var. Tüm yorumları göster demeniz gerekiyor. Ürün 4 yıldız ve üzeri.

Uzun zamandır kullanıyorum hiç Wi-Fi problemi kopma gecikme bağlantı hatası veya lag gibi bir şey yaşamadım. SteelSeries Engine 3 motoru var programı kurup makrolarınızı vs ayarlıyorsunuz. Daha önce SteelSeries ürün kullandıysanız bilirsiniz.
Ürünü Amazon'dan satın alırsanız iade hakkınızda sorunsuz olur.
Tavsiye ederim fiyat performans ürünüdür.

Attığım linke tıklayıp ürüne ulaşabilirsiniz 500'e yakın yorum var. Tüm yorumları göster demeniz gerekiyor. Ürün 4 yıldız ve üzeri.

Uzun zamandır kullanıyorum hiç Wi-Fi problemi kopma gecikme bağlantı hatası veya lag gibi bir şey yaşamadım. SteelSeries Engine 3 motoru var programı kurup makrolarınızı vs ayarlıyorsunuz. Daha önce SteelSeries ürün kullandıysanız bilirsiniz.
Ürünü Amazon'dan satın alırsanız iade hakkınızda sorunsuz olur.
Tavsiye ederim fiyat performans ürünüdür.
Yanlış mesajı alintilayip yazmışım kusura bakmayın

@550519. Logitech G305 buna ne dersin?
G305 alınmaz. Hero 12K gibi orta seviye bir sensör kullanıyor. Ayrıca 400 IPS 40G. Daha iyileri var o bütçede. Örneğin @JakerT4 'ün ve @Hyuuga Neji 'in önerdikleri daha iyidir. Omron 10M gibi rezil bir switch kullanıyor ayrıca, hayatta önermem. Önerim Darmoshark M3 veya Ajazz AJ199 olur.

Rival 3 Wireless konuda önerilmiş en kötü faredir. Sorunlarını anlatmaktan yıldım artık. Kronik LOD sorunu mu dersin scroll tuşu sorunu mu dersin double-click sorunu mu dersin var var. Ayrıca sensörü de yetersiz kalır o bütçede.
-Mr. @550519

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı