1More H1007 kulaklık alınır mı?

Sitenin yorumlarını okudum. Eninde sonunda gönderiyorlarmış. Zaten stok durumunu sordum. Stok varmış hemen gönderebilirler miş. Ama sıkıntı çıkarsa iadede sorun yaşarım diye düşünüyorum.

Aldınız mı? O site güvenli mi, çalışıyor mu, ne kadar sürede geldi? Kulaklık hakkında düşünceleriniz nelerdir? Cevaplarsanız sevinirim.
 
Merhaba.

Gerçi başkasına sormuşsunuz ama görünce cevaplamak istedim. Ürünü 2 gün önce aldım boss bilişimden. Son kalan üründü onu da ben aldım. Daha sonra firmayla ilgili olumsuz bazı şeyler okuyunca bir an kulaklıgı göndermeyeceklerini falan düşündüm. Zaten bir garip davrandılar önce kargoya verdik ama gönderi kodu yok dediler sonra Aras Kargo'ya verdik dediler sonra oldu Yurtiçi Kargo falan falan derken kulaklık geldi. Ama şunu söyleyebilirim boss bilişim bana güven vermedi macera ya da heyecan aramıyorsa insan oradan sipariş vermemeli.

Gelelim şu 2 günlük deneyimime. Öncelikle şunu belirteyim halihazırda Corsair Void'e Elite kablosuz RGB 7.1 kulaklık kullanıyorum. Genel anlamda memnunum da. Ama tek şikayetim kulaklrımı uzun kullanımda rahatsız etmesi oldu. Kulaklarım normalden biraz büyük olduğu için alt ve üstten kulaklık padlerine değip beni rahatsız ediyordu. O nedenle alternatif bir kulaklık aramaya yöneldim.

İlk olarak donanım haberde rastlayınca bu kulaklıgın incelemesine ve sonra buradan da okuyunca almaya karar verdim. Beni en çok çeken özelliği kulaklık pedlerinin 11 cm çapında olmasıydı. Neyse işte dediğim gibi biraz heyacanlı bir kargo sürecinden sonra kulaklıgım geldi. Malzeme kalitesi olarak eksi gördüğüm yönleri kafa bandının lastikli yapısının biraz zorlayınca sanki hemen kopacakmış hissi vermesi, USB kablo uzunlugunun kısa olması, kulaklık pedlerinin yapı olarak yumuşak ve ince olması ve üzerindeki suni derinin zamanla hızlıca aşınabilecekmiş gibi durması, padlerin yapısının çabuk deforme olmaya yatkın olması diyebilirim.

Çok oyun oynayan biri değilim. Ağırlıklı müzik ve film şeklinde devam ediyorum. Kulaklıgın hiçbir ayar yapmadan default ses seviyesi öyle çok bangır bangır değil ortalama sayılabilir. Kulaklık çapı 11 cm oldugu için taktığınızda kulagın alt kısmında biraz açıklık kalıyor ve bu nedenle ses yalıtımı pek iyi değil. Yani kafanızı tam saramıyor bu da sesin etkisini biraz azaltıyor. Ama bu çok negatif bir seviyede değil. Sadece daha iyi olabilirdi bu konuda. Yoksa uzun kullanımda kulakta kesinlikle herhangi bir ağrı sızı yapmıyor oldukça rahat. Kendi driver ve yazılımını yükleyince özel ayarlara ulaşabiliyorsunuz. Yazılımı kullanarak kendinize uygun şekilde ayar yapınca ses kalitesi hissedilir şekilde artıyor. Ayar yaptıktan sonra Windows ses seviyesini de 70-80'lere çıkarınca gerçekten oldukça kalitteli ses veriyor. Bu kulaklıgın bence en büyük artısı sesin şiddetini arttırıp adeta gürültüye cevirmek yerine mükemmel bir kalitede vermesi. Müzik dinlerken özellikle bitrate oıranı yüksek parçalarda veya FLAC türü şarkılarda tek tek enstrümanların seslerini ayırt edebiliyorsunuz. Aldıgınız ses çok berrak hale geliyor. Açıkçası gürültülü bir şekilde dinlemek yerine bu şekilde net ve temiz bir ses elde etmek müzik zevkini arttırıyor. Keza film izlerken de aynı şekilde.

Yani genel olarak herkrsr rahatlıkla tavsiye edebilirim bu kulaklıgı bu forumda incelemesi de var oraya da bakarsanız zaten arkadaş çok detaylıca yazmış eko ayarlarına kadar.

İyi günler dilerim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı