1ms MPRT 165 Hz vs 1ms GtG 144 Hz

alican09

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Monitör alacağım fakat 2 monitör arasında kaldım. 1 tanesi 165 Hz 1ms (MPRT) diğeri 144 Hz 1ms (GtG) GtG ve MPRT arasındaki farkı tam bilmiyorum aktif olarak Valorant oynuyorum görüşlerinizi bildirirseniz sevinirm.

1 ms MPRT 4 Ms'e eşit diye biliyorum. 1 ms GtG ise 1 ms oluyor.

Teşekkürler, yani 144 Hz daha iyi oluyor bu durumda.

Düşük gecikme istiyorsanız 144 Hz 1 ms GtG seçin. Yüksek yenileme hızı olsun da gecikme pek sorun değil derseniz 165 Hz 1 ms MPRT seçebilirsiniz. Ama marka model farkını hesaba katmadan söylüyorum bunu.

Düşük gecikme istiyorsanız 144 Hz 1 ms GtG seçin. Yüksek yenileme hızı olsun da gecikme pek sorun değil derseniz 165 Hz 1 ms MPRT seçebilirsiniz. Ama marka model farkını hesaba katmadan söylüyorum bunu.
www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-23-8-vx2418-p-mhd-full-hd-1ms-165hz-2xhdmi-dp-gaming-monitor.html

hocam monitörler bunlar bunlar arasında bir tavsiye verebilmisiniz

www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-23-8-vx2418-p-mhd-full-hd-1ms-165hz-2xhdmi-dp-gaming-monitor.html

Hocam monitörler bunlar bunlar arasında bir tavsiye verebil misiniz?

LG olan daha mantıklı duruyor.

LG olan daha mantıklı duruyor.

Aynı fikirdeyim. 144 Hz ile 165 Hz arasında çok da büyük bir fark yok zaten. FPS oyunları oynayacaksanız düşük gecikme daha avantajlı olacaktır.

Aynı fikirdeyim. 144 Hz ile 165 Hz arasında çok da büyük bir fark yok zaten. FPS oyunları oynayacaksanız düşük gecikme daha avantajlı olacaktır.

Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

Hocam bu da güzelmiş fakat bu da 1ms MPRT ,FPS oynadığım için tepkime süresi ve yenileme hızını baz alıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı