1ms vs 4ms monitörde fark hissedilir mi?

Eğer profesyonel bir oyuncu değilsen farkını anlayamazsın. 1 ms ekran kullanırsan ekran kartının da çok etkisi oluyor. AOC monitörlere bakmanızı da öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fark çok net hissediliyor hatta markadan markaya ve 1 ms'den 1 ms'ye bile hissediliyor. Ama tek bir öneride bulunabilirim, markasal olarak bakmadan curved al bence. 6 Senelik tüplü ve 17 senelik düz monitör işkencesinden sonra curved muhabbeti benim PC'ye bakış açımı değiştirdi. Artık klavyeye ve mouse'a daha hakim hissediyorum.

Arkadaşlar bu 2 üründen birini alacağım. Ama çok arada kaldım. Kafamdaki tek soru 1ms vs 4ms farkını hisseder miyim? CS:GO PUBG gibi rekabetçi oyunlar oynayacağım çoğunlukla yardımlarınız için teşekkürler.
Çok profesyonel şekilde bu oyunları oynuyorsan sana çok hissedilmeyecek kadar da olsa bir avantaj sağlar. Profesyonel olarak oynamıyorsan zaten gözle görülür hiçbir fark olmuyor.

Bu arada 4ms olan Acer monitörü kendim kullanıyorum. Özellikle görüntü kalitesi olarak beklentimi fazlasıyla karşıladı. Evde 1ms başka bir monitör olmadığı için yan yana kıyaslama yapamam ama onun dışında bir sorun olursa sorabilirsin.

Biri TN panel biri VA milisaniye dışında da farkları var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Soldakini alanlara üzüldüm şimdi gerçekten böyle gamma ışığı full açık renkli bir monitörüm olsa herhalde iade ederdim :(. Koyu idealdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı