DC-DC yok gördüğüm kadarıyla. EMI filtresi tam gibi duruyor. Mosfet yerine diyot tercih edilmiş. Kondansatör markasını araşatırdım ama bulamadım. Pek güvenilir gelmedi.PC Hocası bu videosunda, 8:20 ile 11:22 arasında bu PSU'nun içine açarak bakmış ve nasıl olduğunu anlatmış:
@Andar Han hocamız gibi profesyonel PSU yorumlaması yapabilenler var mı? Varsa bu PSU nasıl bir PSU ve tier listlerde hangi sıraya girebilir?
105 derece yazıyor hocam. 489620471 kodu var. Araştırdım ama bir şey bulamadım.@815867 şu arkadaş daha korumaların ne ise yaradığını bilmiyor, neden böyle bir ise yelteniyor anlayabilmek zor. UVP, OPP, OCP, OVP korumaları ile şebekedeki dalgalanmalar ilişkili değil ki bunlar çıkış korumaları. Bir de 90 veya 95 derece kapasitör de iyi bir mevzu, 85 ya da 105'dir o.
PSU ilk bakışta düşük seviye gibi duruyor. Farklı açılardan da görebilseydik daha iyi olurdu.
Onu fark etmemiştim. Bu white versiyonu sanırım.@yusuf7878 PSU'daki 105 de videodaki arkadaş bilgi verirken "başka modellerde 90 veya 95 de görülmekte" gibi bir sey söyluyor ona ithafen yazmıştım.
1st Player ACK 650W galiba, bir sağı solu kurcalayalım belki bir şeyler bulunabilir.
Evet, bu model white & standart olarak geçiyor.Onu fark etmemiştim. Bu white versiyonu sanırım.
Hocam sizi hazır bulmuşken bu Fazeon markasının PSU'larını da soralım. Markanın kendisi başka markalara ürün yaptırdıklarını söylüyor ama bu markaların MSI, Tharmaltake gibi büyük markalar olduğunu söylüyorlar. Abdullah Hacıgül'e bunun hakkında pek çok video ve belge göndermişler. Abdullah Hacıgül'de videosuna eklemiş. Sizce inandırıcı mı?@yusuf7878 PSU'daki 105 de videodaki arkadaş bilgi verirken "başka modellerde 90 veya 95 de görülmekte" gibi bir sey söyluyor ona ithafen yazmıştım.
Bu arada PSU, 1st Player ACK 650W galiba, bir sağı solu kurcalayalım belki bir şeyler bulunabilir.
Grup regulasyonlu yüksek ihtimal. 12v kanalı düşük bayağı. İyi olacağını sanmıyorum. Ayrıca marka önemli değil. Üretici ve platform önemli.Hocam sizi hazır bulmuşken bu Fazeon markasının PSU'larını da soralım. Markanın kendisi başka markalara ürün yaptırdıklarını söylüyor ama bu markaların MSI, Tharmaltake gibi büyük markalar olduğunu söylüyorlar. Abdullah Hacıgül'e bunun hakkında pek çok video ve belge göndermişler. Abdullah Hacıgül'de videosuna eklemiş. Sizce inandırıcı mı?
0:35 ile 2:30 arasında anlatıyor.
Ve bu markanın bu kasasını kullandığı videoda PSU gözüküyor:
Eki Görüntüle 2542484FAZEON F8 650W 80+ Bronze Tempered Glass Mesh 4x ARGB Fanli USB 3.0 E-ATX Bilgisayar Kasasi | ITOPYA
FAZEON F8 650W 80+ Bronze Tempered Glass Mesh 4x ARGB Fanli USB 3.0 E-ATX Bilgisayar Kasasi En iyi fiyat seçenekleri ile F8E650BBM ITOPYA'dawww.itopya.com
5V ve 3.3V kanalları bayağı düşük gibi.