1TB DRAM'lı SSD'de 2. disk bölümü oluşturulmalı mı?

Dediğiniz doğru ama virüs RAT vb yediysen zaten C-D fark etmez hepsi silinmeli bence baştan sona ben ikide kullansam atıyorum RAT yedim PC'yi köküne kadar silerim.

Hocam bir ihtimalle bile kurtarabilirsin dosyaları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam her türlü mantıklı.

Hocam siz devam edin tek klasör kullanmaya sizinle tartışmaya girmeyeceğim çünkü size anlatamam ben.

Virüs'ün girme mantığını biliyor musun sen? Girdiğinde disk ayrımı yaptığın için bu diske bulaşacak o ayırdığın diske bulaşmayacak diye bir kaide yok. İsteyen ayırır yine fakat dediğin gibi bir mantık söz konusu bile değil.

Hemen açıklayalım atıyorum tek klasör kullanıyorsun ve o C ye virüs girdi verileri kurtaramazsan ama cift bölümde kurtarabilirsin ve daha iyi cift bölüm.

Siz devam edin tek kullanmaya arkadaşa yanlış bilgi vermeyen her zaman cift klasör olarak kullanın işinize daha çok yarar.

Fark etmez ama D klasörüde yaparsanız daha iyi olur.

Daha çok yavaşlıyor aslında ama biz hobi olsun diye cift yapıyoruz :D

Yanlış bilgi yok ortada. Tek kullanabilirsin yazmis adam.

2 disk bölümü olusturmanin tek mantigi surekli format atan veya surum degistigin senaryoda D diskine oyun kurarsin. (virus bulasmadigi durumlarda gecerli) ornek olarak: Cye Windows 10'dan Windows 11 kurdugun zaman tekrar oyun kurman gerekmez. Ya da dualboot.

Yanlış bilgi yok ortada. Tek kullanabilirsin yazmis adam.

Bu bilgilere nereden erişiyorlar bilmiyorum. Bir diski ayırdığın için nasıl virüs bulaşmıyor onu da çözemedim. Virüs genel olarak bilgisayarına giriyorsa her şey onun kontrolündedir zaten basit mantık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı