1TB harddisk önerisi

Bütçe
1000
Toshiba 3.5" P300 HDWD110UZSVA SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu 3 markadan birini alabilirsin tamamen san kalmış.

Arkadaşlar 500GB SSD belleğim var sistemim onun üzerine kurulu depolama amacıyla HDD almak istiyorum.
Önerir misiniz?

Arkadaşlar 500GB SSD belleğim var sistemim onun üzerine kurulu depolama amacıyla HDD almak istiyorum.
Önerir misiniz?

Öneririm Seagate bu konuda favori markam. WD ve Toshiba'da fena değil fakat tercih meselesi. Aralarında neredeyse hiç fark yok.

İkinci SSD takma şansınız varsa ben hala SSD almanız tarafındayım. 4 TB veya 2 TB gereksiz. 1 TB SSD alınabilir slot varsa. Yoksa Seagate 2 TB alıp üstüne RAM gibi şeyler alınabilir.

Açıkçası sadece kurduğun oyunları ve videoları atacağım için HDD yeterli gibi gelmişti bana ama neden SSD konusunda ısrarcısın bilgi edinmek açısından soruyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı