4 TB bile bulunabiliyor diye biliyorum.Arkadaşlar 500GB SSD belleğim var sistemim onun üzerine kurulu depolama amacıyla HDD almak istiyorum.
Önerir misiniz?Seagate BarraCuda 2TB 7200RPM 256MB Sabit Disk ST2000DM008 Fiyatı
Seagate BarraCuda 2TB 7200RPM 256MB Sabit Disk ST2000DM008 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Arkadaşlar 500GB SSD belleğim var sistemim onun üzerine kurulu depolama amacıyla HDD almak istiyorum.
Önerir misiniz?Seagate BarraCuda 2TB 7200RPM 256MB Sabit Disk ST2000DM008 Fiyatı
Seagate BarraCuda 2TB 7200RPM 256MB Sabit Disk ST2000DM008 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
İkinci SSD takma şansınız varsa ben hala SSD almanız tarafındayım. 4 TB veya 2 TB gereksiz. 1 TB SSD alınabilir slot varsa. Yoksa Seagate 2 TB alıp üstüne RAM gibi şeyler alınabilir.
Açıkçası sadece kurduğun oyunları ve videoları atacağım için HDD yeterli gibi gelmişti bana ama neden SSD konusunda ısrarcısın bilgi edinmek açısından soruyorum.
Yani ikiside büyük bir alana sahip olacak. Ben hızlı da olsun isterim ama elbette sizin tercihiniz.Açıkçası sadece kurduğun oyunları ve videoları atacağım için HDD yeterli gibi gelmişti bana ama neden SSD konusunda ısrarcısın bilgi edinmek açısından soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.