G gkdnzzzzz Decapat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 102 23 Kasım 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Harddiskim 1TB. Ben Windows 10'u kurmak için FAT32'ye çevirmiştim ve bir şeyler daha yapmıştım. Fakat 32 GB oldu ve öyle kaldı. Yardım edebilecek varsa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Harddiskim 1TB. Ben Windows 10'u kurmak için FAT32'ye çevirmiştim ve bir şeyler daha yapmıştım. Fakat 32 GB oldu ve öyle kaldı. Yardım edebilecek varsa sevinirim.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #11 Diskinizin yanında aynı siyah renkte gözüken ayrılmamıştır disk yönetimine girmek için sol alttaki Windows simgesine sağ basın orada göreceksiniz. gkdnzzzzz dedi: Ayrılmamış birimi nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 12.PNG 12,3 KB · Görüntüleme: 57 Artı 0 Eksi
Diskinizin yanında aynı siyah renkte gözüken ayrılmamıştır disk yönetimine girmek için sol alttaki Windows simgesine sağ basın orada göreceksiniz. gkdnzzzzz dedi: Ayrılmamış birimi nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla...
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #13 gkdnzzzzz dedi: Eki Görüntüle 747762 Genişletmek için tıkla... Hocam alttaki Windows tuşuna sağ tıklayın oradaki seceneklerden disk yönetimine girin orada göreceksiniz isterseniz oradan da SS atabilirsiniz. Jobs dedi: Hocam alttaki Windows tuşuna sağ tıklayın oradaki seceneklerden disk yönetimine girin orada göreceksiniz isterseniz oradan da SS atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İsterseniz CMD'den de yapabilirsiniz bu şekili daha kolay ama iki yapma yöntemini de söyleyebilirim. Artı 0 Eksi
gkdnzzzzz dedi: Eki Görüntüle 747762 Genişletmek için tıkla... Hocam alttaki Windows tuşuna sağ tıklayın oradaki seceneklerden disk yönetimine girin orada göreceksiniz isterseniz oradan da SS atabilirsiniz. Jobs dedi: Hocam alttaki Windows tuşuna sağ tıklayın oradaki seceneklerden disk yönetimine girin orada göreceksiniz isterseniz oradan da SS atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İsterseniz CMD'den de yapabilirsiniz bu şekili daha kolay ama iki yapma yöntemini de söyleyebilirim.
KS KS G gkdnzzzzz Decapat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 102 23 Kasım 2020 #14 Ben birşey yaptım böyle oldu sağ alt tarafta birincil falan yazdı ama halen gözükmüyor disk olarak. Artı 0 Eksi
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #15 gkdnzzzzz dedi: Eki Görüntüle 747766 Ben bir şey yaptım böyle oldu sağ alt tarafta birincil falan yazdı ama halen gözükmüyor disk olarak. Genişletmek için tıkla... Tamam diskinize sağ tıklayın sürücü ve harf yolu değiştire basın çıkan yerden ekleye basıp diske harf atayın Artı 0 Eksi
gkdnzzzzz dedi: Eki Görüntüle 747766 Ben bir şey yaptım böyle oldu sağ alt tarafta birincil falan yazdı ama halen gözükmüyor disk olarak. Genişletmek için tıkla... Tamam diskinize sağ tıklayın sürücü ve harf yolu değiştire basın çıkan yerden ekleye basıp diske harf atayın
KS KS G gkdnzzzzz Decapat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 102 23 Kasım 2020 #16 Jobs dedi: Tamam diskinize sağ tıklayın sürücü ve harf yolu değiştire basın çıkan yerden ekleye basıp diske harf atayın Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Çok teşekkür ederim oldu. Artı 0 Eksi
Jobs dedi: Tamam diskinize sağ tıklayın sürücü ve harf yolu değiştire basın çıkan yerden ekleye basıp diske harf atayın Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Çok teşekkür ederim oldu.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #17 gkdnzzzzz dedi: Tamamdır. Çok teşekkür ederim oldu. Genişletmek için tıkla... İkisini birleştirmek isterseniz iki birimide silip tek ayrilmiş alanı NTFS yapip birlestirebilirsiniz Artı 0 Eksi
gkdnzzzzz dedi: Tamamdır. Çok teşekkür ederim oldu. Genişletmek için tıkla... İkisini birleştirmek isterseniz iki birimide silip tek ayrilmiş alanı NTFS yapip birlestirebilirsiniz