1TB M.2 önerisi

Çok mu ısınıyor hocam özellikle laptop bir de zaten ısıtmak zor :)

Okuma yazmasına göre çok iyi fiyatı var hocam ömrü nasıldır?

Bakacağım hocam teşekkürler.

Bana göre düşük kalıyor hocam okuma yazması.
Ben kendim kullanıyorum, fakat kasada ve pcie 3x4 portu ile kullandığım için çok ısınmıyor soğutucu olmadan da. @kxy hocamın testi ile bakır ile tercih edebilirsiniz. @kxy test sonuçlarınızı da merakla bekliyor olacağım hocam.

DRAM nedeni ile normal SSD'lerden daha uzun ömürlü olacaktır, fakat çok sıcak çalışırsa ömrünü kısaltacağını düşünüyorum.

Omür olarak duzgun sogutulursa gayet uzun süre gider. Biraz fazla isiniyor. Kendimde laptopumda Exceria Pro kullaniyorum ve yük altinda 75 dereceleri görüyor. Sogutma sart.

Sandiskin extreme prosu var 2700 filan olamsı lazım amazonda gen4 sorunlu olanları şikayet sayılarına bakarak değelendirebilrsin.

Hocam bu dediğiniz soğutucu nasıl kullanılıyor acaba? Arasına termal macun vs sürmemiz mi gerekiyor yoksa düz arasına koyup monte etmek yeterli mi?

Termal Pad ile geliyor. Incelemesini yaptigimda detayli anlatacagim. Lastik ile baglanan modellerden almayin sicaktan curuyup kopuyor lastikler. M08 Evo alın.

Son düzenleme:
İyidir kötüdür bilmiyorum ama PCI-e 4.0 parasına 3.0 almazdım sanırım. Arkadaşta video editörlüğü yapıyormuş tatmin etmeyebilir.

İyidir kötüdür bilmiyorum ama PCI-e 4.0 parasına 3.0 almazdım sanırım. Arkadaşta video editörlüğü yapıyormuş tatmin etmeyebilir.

Sorumlu bir SSD.

SanDisk'in diskleri evet kronikli ama bunu aldım merağımdan 1 yıldır kullanılıyorum oyunları içine yükledim.

Ben kendim kullanıyorum, fakat kasada ve PCI-e 3x4 portu ile kullandığım için çok ısınmıyor soğutucu olmadan da. @kxy hocamın testi ile bakır ile tercih edebilirsiniz. @kxy test sonuçlarınızı da merakla bekliyor olacağım hocam.

DRAM nedeni ile normal SSD'lerden daha uzun ömürlü olacaktır, fakat çok sıcak çalışırsa ömrünü kısaltacağını düşünüyorum.

Teşekkürler hocam laptopu soğutmak için öneriniz var mı :)

Omür olarak duzgun sogutulursa gayet uzun süre gider. Biraz fazla isiniyor. Kendimde laptopumda Exceria Pro kullanıyorum ve yük altinda 75 dereceleri görüyor. Sogutma sart.

Anladım hocam teşekkürler değerlendireceğim incelemeniz ne zaman gelir acaba? Gelince etiketlerseniz çok sevinirim.

Teşekkürler hocam laptopu soğutmak için öneriniz var mı :)

Anladım hocam teşekkürler değerlendireceğim incelemeniz ne zaman gelir acaba? Gelince etiketlerseniz çok sevinirim.

Kargom daha Çin'den bile çıkmadı maalesef. Ağustos'un başında inceleme gelir. Laptopu sogutmak için termal bakimlari yapip PTM7950 uygulayabilirsiniz standart termal macun yerine islemci ve ekran kartina. Laptoplarda hem daha performansli hem daha uzun omurlu. Birde cihazin altını biraz yükseltin yeterli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı