1TB M.2 SSD NVMe önerisi

Martin Edenn

Decapat
Daha fazla  
1TB M.2 SSD NVMe almak istiyorum, en son Kingston marka alacaktım fakat daha uygun olanları da görünce kafam karıştı; acaba kaliteliler mi yoksa çakma gibi bir şey mi diye tedirgin olunca sormak istedim. Yardımcı olabilecek arkadaşları şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Samsung 970 EVO Plus almanı öneririm ben kullanıyorum.

Selam bu sitede aratıp, almak istediğin SSD'nin DRAM'ini, hızını, ortalama ömrünü öğrenebilirsin.

Samsung 970 EVO Plus almanı öneririm ben kullanıyorum.
Konuya çok vakıf değilim ama baktığım videolarda aklımda kaldığı kadarıyla Samsung EVO'larda bir ara sanırım sıkıntı vardı; bu arada fiyatı biraz tuzlu, Kingston için bile bütçemi zorlamışke bunu almam zor. Yine de teşekkür ederim.

Sözünü ettiğim Kingston markalı olan SSD 1650 TL civarında eğer daha uygunu olursa, tabii kaliteli ise, yok değilse zaten o topa girmeye gerek yok.

Sözünü ettiğim Kingston markalı olan SSD 1650 TL civarında eğer daha uygunu olursa, tabii kaliteli ise, yok değilse zaten o topa girmeye gerek yok.
NV2'den bahsediyorsunuz galiba ve çöp.
Laptop mu, masaüstü mü? Masaüstüyse attığımı alın.

Laptop.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…