1TB M.2 SSD önerisi

Bütçe
2500

BenjiTiger

Hectopat
Daha fazla  
2.5K civarı M.2 SSD, DRAM'i olan bir SSD olursa iyi olur. Ben Mushkin Vortex LX 1TB modelini düşündüm, Türkiye’de çok bilindik bir marka olmadığı için emin olamadım. Takacağım cihaz ASUS TUF Gaming A15 FA507NU L103W modeli, PCI-e 4.0 mevcut. Şu an aktif olarak kullandığım M.2 512 GB yetmiyor. Hızları da 5000MB/s okuma, 3200MB/s yazmaya sahip. Bu hızlarda veya üstünde M.2 arıyorum, uzun vadede sıkıntı çıkarmayacak model. Hızların yüksek olmasını isteme sebebim ise Windows'u ona kurmak istemem. Bütçem kısıtlı, şimdiden teşekkürler.

Mushkin Vortex LX 1TB:

Hocam şu an biraz daha para geldi 3.5k altında KC3000'nin yerine Kioxia Exceria Pro veya Kingston Renegade modelilerini buldum sizce nasıl?

Hocam şu an biraz daha para geldi 3.5k altında KC3000'nin yerine Kioxia Exceria Pro veya Kingston Renegade modelilerini buldum sizce nasıl?

Şu an ikisine baktım da Kioxia Exceria Pro alınabilir onun dışında KC3000 Kingston Renegade'den daha üstün eğer 3K bütceniz var ise Kioxia Exceria Pro alın geçin 3400 var ise KC3000 alın

İncehesap'ta Gaming gecesini bekleyeceğim eğer orada indirime girdiği zaman alacağım şansımı deneyeyim yoksa indirimsiz KC3000 alacağım teşeküler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı