1TB M.2 SSD önerisi

KEMİK_KIRAN

Centipat
Daha fazla  
Bütçe önemli değil kaliteli 1TB M.2 SSD arıyorum, önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe önemli değil kaliteli 1TB M.2 SSD arıyorum, önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
En amiral model bu:

Bütçe yetmiyorsa Exceria Pro'da bir alt seçenektir. Renegade ve M480 Pro gibi alternatifler yakın fiyat olduğu için 990 Pro yerine alınmaz pek.

Hocam bilmediğimden soruyorum 990 Pro'yu diğer attıklarınızdan ayıran daha iyi yapan özelliği nedir?

Hocam bilmediğimden soruyorum 990 Pro'yu diğer attıklarınızdan ayıran daha iyi yapan özelliği nedir?
Kontrolcüsü ve NAND'ı. 990 Pro'nun V7 NAND varyantı gene benzer olsada V8 versiyonu daha yüksek kanal ve saat hızlarına sabit.
Kontrolcü konusunda da: Daha yüksek saat hızları ile beraber; 990 Pro, 8nm ve Cortex R8 çekirdekleri kullanıyor. Phison E18 ise 12nm ve R5. Normal bir kullanıcı aslında pek bir önemi yok ama daha iyi mi? İyi.

Kingston'ın avantajı ise: Çift kanal, daha hızlı DRAM ve daha yüksek TBW.

Kontrolcüsü ve NAND'ı. 990 Pro'nun V7 NAND varyantı gene benzer olsa da V8 versiyonu daha yüksek kanal ve saat hızlarına sabit.
Kontrolcü konusunda da: Daha yüksek saat hızları ile beraber; 990 Pro, 8nm ve Cortex R8 çekirdekleri kullanıyor. Phison E18 ise 12nm ve R5. Normal bir kullanıcı aslında pek bir önemi yok ama daha iyi mi? İyi.

Kingston'ın avantajı ise: Çift kanal, daha hızlı DRAM ve daha yüksek TBW.

Teşekkür ederim hocam. Hiçbir şey anlamadım ama sanırım bayağı iyi.

Teşekkür ederim hocam. Hiçbir şey anlamadım ama sanırım bayağı iyi.
"SSD kontrolcüsü = İşlemci" oluyor hocam. İşlemcide nasıl GHz filan varsa bunda da var ve daha hızlı işte. Birde daha yeni nesil.
"NAND" kısmıda sizin o Windows, oyunlar gibi şeylerin depolandığı yer. 1TB olan kısım yani.

DRAM ise bildiğiniz düz RAM, SSD'nin RAM'i. DDR4, DDR3 filan var; MHz'i var.

"SSD kontrolcüsü = İşlemci" oluyor hocam. İşlemcide nasıl GHz filan varsa bunda da var ve daha hızlı işte. Bir de daha yeni nesil.
"NAND" kısmıda sizin o Windows, oyunlar gibi şeylerin depolandığı yer. 1TB olan kısım yani.

DRAM ise bildiğiniz düz RAM, SSD'nin RAM'i. DDR4, DDR3 filan var; MHz'i var.

Tamamdır şimdi anladım hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı