1TB Performanslı Harddisk

mamagolaha

Hectopat
Yer
ISPARTA
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Arkadaşlar harddiskimde sorun yaşadım. WD GREEN kullanıyordum şimdi daha performanslı bir HDD almak istiyorum. Biraz araştırdım baktım fakat sizlerden de güzel öneriler almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum. Maksimum 1 TB olacak. F/P ürünü olmalı.

Şimdiden teşekkürler:):):)

Son düzenleyen: Moderatör:
İşime yaramıycaksan işine bak kardeşim gereksiz yorum yapma klavyem türkçe değil virgül vb işaretler yok OK?

- - - Güncellendi - - -

Mevsres, yazma hızı konusunda eski kullandigim Green'den iyi midir önerdigin HDD bir de ben 2.0. ile kullanicam 3.0. HDD sorun çikarmaz dimi? sırf arkadas rahatsiz oldu diye mobilden yaziyorum... forum kurallarina bende uymak isterim niye bosu bosuna ceza yemek isteyeyim ki klavyem tr olsa niye yazmiyayim kardesim.

Son düzenleyen: Moderatör:
matrax doğuştan moderatör zaten. Yardım edebilceğine herkezi sert uslubuyla uyarıyor. WD Caviar Black iyidir.

İmzam da ki HDD'ye bir bak derim. Sessiz ve çok hızlı. Açma tuşuna bastıktan sonra SSD gibi açılıyor direk.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı